Nyugaton is megjelenik az NG, ráadásul egy halott platformra is!

Az Experience Spirit Hunter-sorozatának második része (az első a Death Mark volt) a nyugaton is meg fog jelenni, ugyanis az AkSys Games lokalizálni fogja azt.

„Az NG a második része az új Spirit Hunter (Lélekvadász) sorozatnak, ami kiegészítő története lesz a tavalyi díjnyertes novellának, a Death Marknak. Az NG egy fiatal férfi történetét követi, aki egy életveszélyes küldetésre indul, hogy megtudja, hogy ki – vagy mi – felelős a húga eltűnéséért. A megmentése érdekében a főhősünknek gyanús karakterekkel kell csapatot alkotnia, legendás lelkekkel kell farkasszemet néznie, és olyan nehéz döntéseket kell meghoznia, amik nagyban megváltoztathatják a játék végkimenetelét. Meg tudod-e menteni a húgodat? Meg tudod állítani a gonoszt attól, hogy minden számodra kedves dolgot elpusztítson? Vagy te is csak egy dühös lélek újabb áldozata leszel?”, olvasható a játék weboldalán.

Még azt is mondja a site, hogy az NG „több mint egy vizuálás novella: egy immerzív, izgalmas játékélményt kínál az NG, amiben a játékosoknak a túlélés érdekében a kulcsfontosságú pillanatokban döntéseket kell hoznuk. A játékosoknak egy „döntési rendszerük” lesz, amivel lehetőségük lesz minden eseményre egy széles skálán elterülő, eltérő reakciókkal válaszolni.” Persze lesz nyomkeresés is: „használj egy zseblámpát, hogy minden helyszínt megvizsgálhass a játék rémisztő rejtélyének megoldása céljából. Vigyázz: több dologra is fény derülhet mint amennyire számítasz!” A játékban Fumiya Sumiotól láthatunk majd illusztrációkat, aki „minden karakter arcán a terrort kihagyhatatlanná teszi, és a rémes lelkeket lenyűgöző részletességgel ábrázol”.

A végére a pikantéria: a PlayStation 4-re és a Nintendo Switchre fizikailag is meg fog jelenni az NG, míg PC-n (Steamen!) és PLAYSTATION VITÁN (!!!) digitálisan fog csak októberben elérhetővé válni a játék. Nos, tehát egy újabb játék a PlayStation Vitára, ami halott. Az ilyet mindig jól esik olvasni – vannak azért olyan fejlesztők és kiadók, akik a handheld nevét szó szerint értve még mindig életet lehelnek a platformba.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu