Úgy tűnik, Nightwolf lesz a Mortal Kombat 11 következő karaktere

Már az első Kombat Packban megerősítették, hogy ő lesz a Mortal Kombat 11 egyik karaktere.

Ed Boon, a Mortal Kombat 11 igazgatója Twitter posztolt, egy híres idézettel a Mortal Kombat filmből, amelyben a következő MK 11-es karakterre utalhatott. Nightwolfról van szó, a legendás indián harcosról, aki több korábbi Mortal Kombat részben is szerepelt. Egyelőre még semmilyen részlet sincs arról, hogy mikor várható ez a karakter DLC.

Ed Boon sajnos elég sokszor húzza csak a rajongói agyát, rájátszva a vágyaikra, szóval nem zárható azért ki, hogy ez is csak átverés, de azért elég valószínű, hogy nem az.

Aki nem ismernék Nightwolfot, egy amerikai indián pankrátorról van szó, aki először a Mortal Kombat 3-ban szerepelt. Mivel az ő háttere erősen kötődik indián származásához, így nem csoda, hogy egy csatabárdot szokott megidézni és sámán képességeket használ.

Nightwolf, for those less familiar with the game, is a wrestler introduced in Mortal Kombat 3. He is strongly tied to the history of Native Americans and fights with an axe and shaman powers that he cultivates in communion with nature.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu