Spider-Man: a Pókember: Idegenben is hivatkozásra kerül az új frissítéssel

Hiába jelent már meg majdnem tíz hónapja a Spider-Man (kizárólag PlayStation 4-re), az Insomniac Games továbbra is lassan, de biztosan bővítgeti Peter Parker kalandjait.

A PlayStation Blogon olvasható, hogy az Insomniac Games kiadta a Spider-Manhez az 1.16-os patchet. Mit is tartalmaz ez a frissítés? „[…] Miközben elfoglaltak vagyunk itt az Insomniac Gamesnél [nagy eséllyel ez már burkoltan egy utalás lehet arra, hogy a next-gen PlayStationre fejlesztenek valamit, ami akár a Spider-Man 2 is lehet – a szerk.], nem hagyhattuk ki annak a lehetőségét, hogy újra közösen dolgozhassunk a Sony Interactive Entertainmenttel, a Marvellel és a Sony Pictures Entertainmenttel, hogy a Pókember: Idegenben megjelenését megünnepeljük. Emiatt kiadtunk egy új frissítést a játékhoz az 1.16-os patch formájában, ami két új, ingyenes kosztümhöt hoz el a Pókember: Idegenben-ből a játékba.

Amint a Marvel’s Spider-Manben korán felépíted az Advanced Suitot, képes leszel a történet során váltani a kosztümök között, szóval ha elérted ezt a pontot a játékban, már most használhatod a Pókember: Idegenen-ből az Upgraded és a Stealth kosztümöt […],” olvasható a PlayStation Blogon. A frissítés kb. 380 megabyteos.

Szóval két kosztüm is felbukkan a Magyarországon július negyedikétől a mozikban megtekinthető Pókember: Idegenből (aminek eredeti címe Spider-Man: Far From Home). Az egyik egy fejlettebbnek nevezhető kosztüm (lásd első kép), a másodikat pedig a lopakodásra tervezték (ezért is fekete teljes egészében – lásd második kép). Ez igencsak nagyszerű lépés az Insomniac Games és a Sony részéről, hiszen így akár azt is elérhetik, hogy a filmet megtekintők, akik nem rendelkeznek még a játékkal, ezután be is vásároljanak belőle. (A játék Digital Deluxe kiadása 24 ezer forint PlayStation Store-on. Picit húzós, de az alapkiadás is 21 ezer forint – mondjuk úgy, hogy a magyar árazással nem kicsit erős.)

Ha már Pókember: Idegenben, ebből június 25-én megjelent egy ingyenes PlayStation VR-élmény is, úgyhogy aki rendelkezik a Sony virtuális valóság-headsetével, ezt is kipróbálhatja.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu