Egy Cyberpunk 2077 film? Az eredeti játék készítője elképzelhetőnek tartja…

Mike Pondsmith világossá tette, hogy a játék univerzumát jól kell adaptálni ahhoz, hogy jó Cyberpunk 2077 film készüljön belőle.

Keanu Reeves színész Cyberpunk 2077-es megjelenése alapján sokaknak eszébe jutott, hogy érdemes lehetne egy videojátékos adaptációt készíteni belőle, és nincs is annál autentikusabb személy, mint a társasjáték atyja, hogy a témában megszólaljon. Elképzelhető, hogy látunk majd Cyberpunk filmet a filmvásznon? Mike Pondsmith a Video Games Chronicle-nek adott interjújában azt nyilatkozta, hogy „nem beszélhet a filmes jogokról”, de úgy gondolja, hogy Keanu Reeves jelenléte kapcsán „egy film elkészülte több mint valószínű lehet.”

Amikor arról kérdezték, hogy milyen megközelítése lehetne egy Cyberbunk 2077 filmnek, a Pondsmith azt válaszolta, hogy az ő kedvenc filmje a Blade Runner, „de elismerem, hogy túlságosan „intellektuális” film sokak számára és a folytatás, a 2049 még „intellektuálisabb”. Így, ha ezt az utat követnénk, akkor nem tudna annyi ember számára érthető és élvezhető lenni.

„Ugyanakkor akciófilmet sem akarok.” – tette hozzá Pondsmith. „Kompromisszumot kell hozni – ugyanúgy, ahogy ezt a videojátékkal is megtettük. Az évek során rájöttem, hogy adaptálódni kell a környezetünkhöz, hogy a céljainkban eredményesebbek lehessünk. Egészen más, ahogy anno a táblás társasjátékot kidolgoztam, ahhoz képest, mint amilyen a Cyberpunk 2077 videojáték lett. Ugyanez igaz lesz a filmre is.

Forrás: Video Games Chronicle

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu