A God of War film felnőtteknek szól majd

MOZI HÍREK – Steven DeKnight rendező és a Sony teljesen egyetértenek ebben a kérdésben.

A ComicBook portál egyik cikke szerint a God of War filmes adaptációja az felnőtt korosztályt fogja majd becélozni. Ez a döntés igen hamar megszületett, Steven DeKnight és a Sony vezetősége is még az egyeztetések korai szakaszában bólintottak rá erre az aspektusra.

„Az a furcsa, hogy ahogy leültünk beszélgetni a Sony PlayStation vezetőségével, az első dolog, amit eldöntöttünk, hogy ennek egy „R rated” (17 éven aluliak csak felnőtt kísérővel láthatják a filmet) szóló filmnek kell lennie.” – magyarázta DeKnight. Én a Conan a barbárt állandó mérföldkőnek tekintem, amely szintén felnőtteknek szól. Amikor olyan média adaptálásáról van szó, amely nem a mozi világába tartozik, akkor a leggyakoribb vita, hogy erőszakos legyen, de hű az eredeti műhöz, amely a rajongók igényeit kielégíti, de ezáltal értelemszerűen csökkenti a nézőközönség mennyiségét, így a bevételeket is, míg ennek az ellenkezője elárulhatja és elkeserítheti a rajongókat, de nagyobb közönséget céloz be.”

„Én nem hiszem, hogy egy Conan a barbár-féle sztorit a tiniknek be lehetne mutatni, és nem lenne egészséges, illetve a Deadpoolnak is köszönhetően, amely szintén „R-Rated”-et kapott, a producerek sokkal bátrabban próbálják ki ezt a besorolást.” Fontos azt is hozzátenni, hogy míg – ahogy az előbb említettük – az USA-ban az „R-Rated” azt jelenti, hogy 17 éven aluliak csak felnőtt kísérettel mehetnek be megnézni a filmet, addig az NC-17 azt jelenti, hogy 17 év alatt egyáltalán nem láthatják, még kísérővel sem. Nagy kérdés, hogy a God of War milyen kategóriába tartozik majd.

Ami egyébként a God of Warra vonatkozó egyéb információkat illeti, egyelőre még csak pletykákról beszélhetünk, bár a ScreenRant cikke többek között arról is ír, hogy Steven DeKnight Dave Bautistát szeretné főszereplőnek.

Forrás: ComicBook

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu