A következő játékát mutatja csendben a Playdead

A LIMBO és az INSIDE alkotói már a következő játékukon dolgoznak, de nem olyan egyszerű módon mutatnak belőle pár artwork képet…

2017 januárjában volt az első alkalom, hogy a Playdead a következő projektjéről beszélt, de azóta eltelt már két és fél év, és a fejlesztők elég komolyan eldugták az ehhez az új játékhoz köthető képeket. Nem ám azt tették volna, hogy mondjuk a Twitteren kiposztolják, nem, ennél sokkal dörzsöltebbek voltak, ugyanis a weboldalukon, pontosabban annak állásajánlatos részén láthatóak az artworkök!

„Szóval valaki épp egy emailt küldött nekem ezzel kapcsolatban: ez [a két kép] vadonatúj, és a Playdead (LIMBO, INSIDE) következő játékából származik. Ez már kb. egy hónapja keringett a Steam fórumain, de legalább a bal oldali (első) képről megerősíthetem, hogy a Playdead állásajánlatos oldalán megtalálható,” olvasható a Twitteren.

A PCGameren még négy kép látható, és talán ezek is azt tükrözik, amit Arnt Jensen, a Playdead társalapítója mondott, miszerint a sci-fi játékuk (a képek alapján ezt meg is lehet bátran erősíteni) „el fog térni attól a két dimenziós stílustól, amiért ismert a Playdead – egy külső nézetes játék lesz, amiben jóval nagyobb mozgástér áll majd a rendelkezésedre”

És jelenleg csak ennyit tudunk elmondani a rejtélyes, és valószínűleg még pár évig meg nem jelenő projektről. A csapat tizenhárom év alatt mindössze két játékot adott ki, és emiatt bátran lehet arra számítani, hogy 2021-ig, vagy akár 2022-ig is várni kell, amíg a Playdead következő dobása megjelenik. Az is kérdéses még, hogy miben lehet 3D-s a játék: vajon teljesen három dimenziós kaland készül a stúdióban, vagy esetleg marad a 2D, de lehetőségünk adódik felfedezni a hátteret és az előteret is?

Fogalmunk sincs. Marad a várakozás, és velük kapcsolatban teljesen igaz az, hogy a jó munkához idő kell, és az eddigi két játékuk nem volt gyenge. (Nem is véletlenül épp ingyenes az Xbox Live Goldban az INSIDE.)

Forrás: VG247, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu