Menu

Cuphead és Mugman is a Netflixre tart! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A StudioMDHR játéka azok után, hogy a Tesla autóira be lett jelentve, most már a Netflixre is át fog ugrani…

Castlevania, The Witcher, Dragon’s Dogma – ezek a már bejelentett Netflix-adaptációk. The Legend of Zelda – erről pletyka szintjén már esett szó. Cuphead – ez pedig hivatalosan be is lett jelentve, így már kimondhatjuk, hogy a két csészefejű karakter az 1930-as évek stílusával egy vígjátéksorozatot fog kapni, aminek a címe The Cuphead Show! lesz.

Chad és Jared Moldenhauer, a játék kiötlői lesznek a producerek, a felelős producer C.J. Kettler (ő a Netflixes Carmen Sandiegón dolgozott már), Dave Wasson (Mickey Mouse Shorts), és Cosmo Serguson lesz (ő pedig a Nickelodeonról ismerős Rocko modern élete: Static Clingen dolgozik). Még nem tudni pontosan, hogy a történet miről szól, vagy hogy milyen formátummal fog az adaptáció rendelkezni, de most már biztos, hogy a Netflix egy újabb IP-t leakasztott, hogy a játékosokat próbálja behúzni egy előfizetésre. A cél az univerzum és a karakterek kiterjesztése lesz a sorozattal.

Amúgy a Cuphead régóta várt The Delicious Last Course (a finom, utolsó étek lenne magyarul) nevű DLC-je nem fog idén megjelenni, ugyanis el lett halasztva 2020-ra. Nem baj: ha jó a játék, ki lehet bekkelni addig. A DLC-ben egy új sziget lesz, de új fegyverek, sármok (perkek), és bossok lesznek, nem beszélve egy új játszható karakterről, Ms. Chalice-ről, aki „új csavart hoz a Cuphead klasszikus mozdulataiba”.

A Cupheadről még a végére egy adatot közölhetünk: hivatalos, hogy már több mint négy millió példány fogyott belőle idáig. Ezt nagy eséllyel megtolta a nemrég megejtett Nintendo Switch port, és ki tudja, hogy vajon hol tartana a két karakter, ha az Xbox One és PC mellett PlayStation 4-en is felbukkantak volna? Mindenesetre biztos, hogy a The Delicious Last Course DLC-vel át fogják ütni az öt milliós álomhatárt, és jogos is – a játék jó, nekünk is tetszett.

Forrás: WCCFTech, DualShockers

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/