Cuphead és Mugman is a Netflixre tart! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A StudioMDHR játéka azok után, hogy a Tesla autóira be lett jelentve, most már a Netflixre is át fog ugrani…

Castlevania, The Witcher, Dragon’s Dogma – ezek a már bejelentett Netflix-adaptációk. The Legend of Zelda – erről pletyka szintjén már esett szó. Cuphead – ez pedig hivatalosan be is lett jelentve, így már kimondhatjuk, hogy a két csészefejű karakter az 1930-as évek stílusával egy vígjátéksorozatot fog kapni, aminek a címe The Cuphead Show! lesz.

Chad és Jared Moldenhauer, a játék kiötlői lesznek a producerek, a felelős producer C.J. Kettler (ő a Netflixes Carmen Sandiegón dolgozott már), Dave Wasson (Mickey Mouse Shorts), és Cosmo Serguson lesz (ő pedig a Nickelodeonról ismerős Rocko modern élete: Static Clingen dolgozik). Még nem tudni pontosan, hogy a történet miről szól, vagy hogy milyen formátummal fog az adaptáció rendelkezni, de most már biztos, hogy a Netflix egy újabb IP-t leakasztott, hogy a játékosokat próbálja behúzni egy előfizetésre. A cél az univerzum és a karakterek kiterjesztése lesz a sorozattal.

Amúgy a Cuphead régóta várt The Delicious Last Course (a finom, utolsó étek lenne magyarul) nevű DLC-je nem fog idén megjelenni, ugyanis el lett halasztva 2020-ra. Nem baj: ha jó a játék, ki lehet bekkelni addig. A DLC-ben egy új sziget lesz, de új fegyverek, sármok (perkek), és bossok lesznek, nem beszélve egy új játszható karakterről, Ms. Chalice-ről, aki „új csavart hoz a Cuphead klasszikus mozdulataiba”.

A Cupheadről még a végére egy adatot közölhetünk: hivatalos, hogy már több mint négy millió példány fogyott belőle idáig. Ezt nagy eséllyel megtolta a nemrég megejtett Nintendo Switch port, és ki tudja, hogy vajon hol tartana a két karakter, ha az Xbox One és PC mellett PlayStation 4-en is felbukkantak volna? Mindenesetre biztos, hogy a The Delicious Last Course DLC-vel át fogják ütni az öt milliós álomhatárt, és jogos is – a játék jó, nekünk is tetszett.

Forrás: WCCFTech, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu