Menu

Már a Red Dead Redemption 2 appjában is ott van a PC port

A Red Dead Redemption 2 Companion Appjában (ami iOS-re és Androidra érhető el egyfajta segítségként) is már vannak arra utaló jelek, hogy a játék PC-re készül.

Már megszámolhatatlan alkalommal volt szó arról, hogy a Red Dead Redemption 2 PC-re tart. A legutóbbi erre hivatkozó nyom a Rockstar Games Social Club weboldalának forráskódjában volt, amikor erről beszéltünk. Most viszont a GTAforumson a rollschuh2282 névre hallgató felhasználó felfedezése révén már joggal mondhatjuk azt, hogy a Take-Two és a Rockstar párosának már nem kellene az idegeinket húznia.

Az appban több beállításra utaló dolog került felfedezésre a grafikától a kijelzőn át a rendszerig és audióig. Sőt, még konkrétan egy DirectX Feature Set 12_1 string is van, amivel tagadhatatlan, hogy egy PC-s beállításról van szó (hacsak nem next-gen megjelenésre utalna ez…?), hiszen ez a Microsoft technológiája. Ja, és a felfedezések szerint állítólag Ultra grafikai presettel is rendelkezni fog a Red Dead Redemption 2, ami nem volt benn a Grand Theft Auto V PC portjában, amikor az már több mint négy éve kijött.

Úgyhogy most már tényleg csak annyit kellene a Rockstarnak és a Take-Two-nak mondania, hogy igen, jön PC-re is a Red Dead Redemption 2, ami továbbra is furcsa lenne, mivel az első rész 2010-ből elkerülte a PC-t, és azóta sem volt szó arról, hogy esetleg az a játék portolásra kerülne. Talán már ideje is volna ennek, de azért még ott lenne a kérdés, hogy mikor jönne ki, továbbá melyik digitális bolton tűnne fel. Nem lenne meglepő a Borderlands 3 után (amit szintén a Take-Two ad ki a 2K révén), ha a Red Dead Redemption 2 is az Epic Games Store-on tűnne fel először, egyfajta killer appként, hogy aztán mondjuk egy évvel utána a Steamen kasszírozzon a játékkal a Rockstar Games és a Take-Two. (Erre akár fogadni is lehetne.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/