Menu

Operation Apocalypse Z: kezdődik a Call of Duty: Black Ops IIII következő szezonja [VIDEO]

Új szezonba kanyarodik a Treyarch tavaly ősszel megjelent Call of Duty-ja.

A Z a címben nem véletlen, ugyanis élőhalottakra koncentrálnak az újítások. A Zombies „öröksége” rezonál a Call of Duty Black Ops IIII-ben, ami így egy új Specialist karakterrel (Reaperrel), három új multiplayer pályával, és egy halom testreszabási tárggyal és felszereléssel bővül, nem beszélve a Blackout battle royale játékmód környezetének módosulásáról. Természetesen nem lenne teljes pakk, ha nem lenne új felvonás a Zombies szakaszon is, ami az Alpha Omegával folytatódik.

Vannak az ingyenes és a fizetős tartalmak, először az előbbiről esik szó. A Blackout alap pályája ködös és zombiktól hangos lett, az Alcatraz pedig éjszakai környezetet öltött magára. A Blackout később zombitémájú módokkal is bővülni fog (Pandemic, Alcatraz Horde). Az új Specialist, Reaper egy kétkezes minigunnal (neve Scythe) támad, továbbá van egy radarblokkolója (Radar Shroud), amivel az ellenfelei minimapjét kiiktatja, vagy azokról adott területeket eltüntet. Új Black Market tárgyak is jönnek (így fegyverek is, például a Reaver C86 Crossbow, az Argus Shotgun a Black Ops III-ból, a Daemon 3XB Mastercraft, a MOG 12 MKll, vagy a Vendetta MKll), de új Perkek és Elixirek is felbukkannak a Zombies pályákon.

A fizetős tartalmak közé tartoznak az új multiplayeres pályák és az új Zombies fejezet – ezek mind először a PlayStation 4-en bukkannak fel. A multis pályák: Der Schatten (osztrák Alpok), Remnant (Louisiana állam Amerikában), Havana (felújított az első Call of Duty: Black Opsból), és az új Zombies „élmény”, az Alpha Omega, amiben a Primis és az Ultimis karakterei egyesítik erőiket, ugyanis a két idősáv egymásba olvad. (Ezeket a Black Ops Pass névre hallgató season passal elvileg ingyen megkaphatjuk.)

A Call of Duty: Black Ops IIII-ben az Operation Apocalypse Z július kilencedike óta már elérhető PlayStation 4-en. Xbox One-on és PC-n július 16-ától lesz játszható.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..



Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/