Menu

Több színész is felbukkanhat a Cyberpunk 2077-ben

A CD Projekt RED eközben nagyon boldog a The Witcher 3 Nintendo Switch portjával kapcsolatban is.

A Video Games Chroniclenek Alvin Liu a CD Projekt REDtől azt mondta a „Színészek tekintetében vannak-e még meglepetések a játékban?” kérdésre, hogy „Ööö… erről nem beszélhetek! Várnotok kell erre, hogy meglássátok. Azt mondom, hogy a CD Projekt RED egy videojátékokkal foglalkozó cég, és számunkra nagyon fontos, hogy a párosítás működik. Ha egy véletlenszerű celeb lenne, ami egyszerűen nem működne a franchiseunkkal (mint például Britney Spears), akkor nem üldöznénk ezt a lehetőséget. Mi azért tesszük ezt, mert egy remek párosítás a játék karakteréhez, nem pedig azért, mert egy eltérő közönséggel akarunk valamilyen célt elérni”, amiből nekünk az jön át, hogy Keanu Reeves nem az egyetlen neves színész, aki felbukkanhat az április 16-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező Cyberpunk 2077-ben.

Liu a Nintendo Switchre tartó The Witcher 3 portról is mondott pár gondolatot: „Igazán boldogok vagyunk amiatt, ahogy a The Witcher 3 működik a Switchen. Még mindig olyan minőségi szinten van, amire büszkék vagyunk, de megértjük, hogy voltak hardveres áldozatvállalások a teljesítmény vs. grafika összevetés tekintetében. Jelenleg kisebb a növényzet, és néhol kisebb a látótávolság is… de még mindig lenyűgözően néz ki. Le voltam döbbenve tőle. Hacsak nem mutatnád meg a sok változást, valószínűleg észre sem venném azokat.

A teljes The Witcher 3-at és annak kiegészítőit megkapjátok. Nem nagyon vágunk ki semmit. A legnagyobb változás többnyire a kezelőfelületet érinti, hiszen másképp lépsz vele interakcióba a Switchen mint egy másik platformon (PlayStation 4, Xbox One, PC). Azt hiszem, hogy ha ez az első élményed a The Witcher 3-mal, akkor igazán élvezni fogod. A cégünk igazán büszke arra, amit összehozott.”

A The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition a pletykák szerint valamikor ősszel fog megjelenni a Nintendo Switchre.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/