Halo mod: a 2019-es szintre turbózza fel az ősrégi Bungie játék grafikáját [VIDEO]

Ez a Halo mod a rövidesen PC-re is megjelenő The Master Chief Collection grafikai minőségét adja vissza teljesen ingyen.

Ha már nem bírod kivárni a Halo: The Master Chief Collection megjelenését, hogy teljesen új, modern grafikában gyönyörködj, akkor ezzel a moddal már most felturbózhatod az eredeti játék látványvilágát.

Az SPV3 teljes egészében felújítja a legelső Xboxra 2001-ben, PC-re 2003-ban megjelent Halo: Combat Evolvedet, továbbá a grafikai tuning mellé még új fegyvereket, járműveket, ellenségeket és szinteket is készítettek. A mod teljesen ingyenes és ennek hála, a legelső Halo módosított hadjárata a leghosszabbá vált a sorozatban. A bemutató videót lent láthatjátok.

„A Halo egy sci-fi videojáték-sorozatot még anno a Bungie alkotta és jelenleg a 343 Industries fejleszti a következő epizódot. A sorozat jogai a Microsoft Studios tulajdonát képezik. A játékok története egy háború köré épül, ami az emberiség és egy teokratikus felépítésű társadalomban élő idegen szövetség, a Covenant között zajlik. A Covenant egy már kihalt ősi civilizációt, a Forerunnereket tiszteli istenükként, akiknek kipusztulását a Flood nevű élősködő fajjal vívott harc okozta. A Halo játékok többségében Master Chief John-117, a kibernetikai fejlesztésekkel ellátott szuperkatona és társa, a Cortana nevű mesterséges intelligencia a főszereplő. A címben szereplő Halo egy lakható, gyűrűszerű építmény, felépítése hasonló az Iain Banks által írt Kultúra-regények Orbitáljához, vagy Larry Niven Gyűrűvilágához.” (Forrás: Wikipédia)

A legelső Halóról, amely 2001-ben jelent meg az első Xbora, itt olvashattok, a folytatásáról, a Halo 2-ről pedig itt.

Magát a modot pedig innen tölthetitek le.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)