James Bond: afroamerikai nő lehet az új 007-es?!

MOZI HÍREK – A színésznőt Lashana Lynch-nek hívják és ő örökölheti James Bond 007-es kódnevét…

Mielőtt még minden James Bond-rajongó kitérne a hitéből: a James Bond 25-ről van szó, amelyben még Daniel Craig is játszik… Elmagyarázzuk…

Miután Daniel Craig a James Bond 25 után megválik a 007-es ügynök szerepétől, óriási várakozás előzi meg, hogy ki lesz majd az új James Bond. Ahogy most A kis hableánynál, vagy a nemrég bemutatott Pókember – Idegenben című filmben, vagy korábban női Szellemirtók filmben is láthattuk, az etnikai és nemi sokszínűség továbbra is fontos szempont a politikailag sokszor végletekig korrekt Hollywood számára. Nem véletlen, hogy a 007-es esetében is elindultak a találgatások és szóbeszédek, hogy afroamerikai, vagy női színész is is alakíthatná Bond szerepét. Most azonban nem erről van szó.

A Daily Mall egyik forrása szerint ugyanis a Bond 25 egyik jelenetében szembesíti a már visszavonult James Bondot M, hogy egy másik ügynök: egy női, afroamerikai kém – akit Lashana Lynch formál meg – kapta meg helyette a 007-es kódszámot. Tehát nem Jane Bondról van szó és Bond még mindig Bond, csak már nem 007-es, mert visszavonult.

Talán mondanunk sem kell, hogy Bond erősen vonzódni kezd az utódjához, és szokás szerint minden sármját bevetve nyomul rá ezerrel, azonban állítólag az afroamerikai nő nem viszonozza érzelmeit és egyáltalán nem ugrik rögtön ágyba vele, ahogy azt Bond megszokta, sőt, elég lekezelő a visszavonult ügynökkel.

Lashana Lynch egyébként bár Londonban született, de jamaicai származású. A 2011-es Fast Girls című filmben is szerepelt, illetve Maria Rambeau szerepében, Brie Larson mellett a Marvel kapitányban. Már korábban lehetett tudni arról, hogy ő is szerepel majd, de eddig még nem volt világos, milyen szerepben.

Az állítólag játékaddikt Cary Fukunaga által rendezett film már eddig is nagyon botrányt és késlekedést kavart (többek között maga Daniel Craig is megsérült a forgatás során), szóval csak reménykedhetünk, hogy több gikszer nem lesz és tartani tudják majd a 2020 április 20-as premier dátumot.

Forrás: Daily Mall

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu