A kínai FFXIV játékosok embertelen halmokat fogyasztanak KFC-nél, hogy Chocobót szerezzenek

Elképesztően sok gyorsétel elfogyasztása egy Chocobóért az FFXIV-ben…

A Redditen bukkant fel a kínai KFC-marketinghúzás, amiben egy négy fős családnak is elegendő étel mennyiséget kell helyben elfogyasztani, hogy egy Fat Black Chocobo kódot adjanak a Final Fantasy XIV-hez. Ez persze eddig nem hangzik vészesnek, de akkor felsoroljuk, hogy mit is kell elfogyasztani azért az egyetlen kódért: 1 dupla csirkeburgert, 1 vegán gombás burgert, 5 chicken nuggetet, 2 eredeti receptes csirkét, 2 New Orland csirkeszárnyat, 1 régi pekingi kacsatekercset, 2 nagy Pepsit, és 2 nagy barackos Oolong teát. Ez mind egy személyre. Ezt tessék felszorozni néggyel. Nos, ugye, hogy elképesztően sok mindent kellene betolni egy kódért! Tehát ha négy fős csapatunk van, akkor ezt a játékot négy alkalommal kell teljesíteni! Persze voltak sikeresen éhes próbálkozók, sőt, olyan is volt, hogy valaki egyedül megette a négy főre tervezett adagot. Azért valljuk be, hogy ez még az amerikai közönségnek is eléggé kemény feladat lenne, és arrafelé azért nagyobb keletje van a gyorsételeknek mint Kínában.

A képen látható dolgokat mind el kell fogyasztani. Mondjuk ki, borzaztó nagy mennyiség, és az árba bele sem gondolunk (igaz, arrafelé azért valószínűleg be van úgy árazva, hogy ne legyen túl drága…) A további képeken az olvasható többek között, hogy az egyik próbálkozónak sikerült, de a hölgy mellette úgy nézett rá mint egy disznóra (ezt nem is firtatjuk…), illetve egy másik képen például az olvasható, hogy elment az illető a mosdóba, miközben a KFC elvette a maradék ételt és új adagot tett az asztalára.

Úgyhogy nagyon furcsa marketinget talált ki a Square Enix Kínában a KFC-n keresztül az FFXIV-hez, és mivel arrafelé a PC-s MMORPG-knek nagyon jó fogadtatása van, így érthető, hogy a japán kiadó a többszáz milliónyi potenciális játékos miatt egy ilyen ajánlattal rukkolt elő. Ennél az ételadagnál már konkrétan trükközni kell, hogy mit mikor eszünk meg…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu