Megjelenési dátumot kapott a Doom: Annihilation [VIDEO]

MOZI HÍREK – A film, Doom: Annihilation, amit valószínűleg senki sem kívánt (komolyan, van valaki, aki számított egyáltalán egy újabb Doom-filmre?!), megjelenési dátumot kapott.

Amikor ezt a sort írjuk, mindössze 35850 megtekintés van a március végén kiadott Doom: Annihilation traileren. Már ez is nevetséges, pedig a Universal Pictures Home Entertainment YouTube-csatornáján van. Úgyhogy ez már egy hatalmas LOL, de ha hozzátesszük, hogy 121 (nem elírás, százhuszonegy) like van rajta 2307 dislike mellett, akkor bizony ki lehet jelenteni – a fogadtatás igencsak rossz, hát még úgy, hogy a film alapból át fogja ugrani a mozis kört, mivel direct-to-video termékről beszélhetünk, azaz magyarul kapásból pl. DVD-n vagy Blu-rayen lesz kapható.

Nos, ennek a nem nagyon hirdetett filmnek most már van egy megjelenési dátuma, és ennek valószínűleg a Bethesda nem nagyon örül (ők konkrétan a lehető leginkább eltávolodnak a Doom: Annihilationtől, ami azért komikus…). A filmet október elsejétől tekinthetjük meg. „A Doom: Annihilation, ami a népszerű, eredeti videojátékon alapul, egy robbanékony, rémisztő utazás. A Mars legsötétebb holdján a tudósok egy ősi portált fedeztek fel, ami az univerzumon való teleportációt tesz lehetővé. Bár az emberiség legnagyobb felfedezésének tűnik, de ez egy kapu a pokolba, ami egy halom démont ereszt ki. A démonok minden útjukba álló ember lelkét el kívánják rabolni. Joan Dark hadnagyon és egy elit [űr]tengerész alakulaton múlik az, hogy egy folyamatosan növekvő, vérszívó, léleklopó szörnyhadat elpusztítsanak, amivel megakadályozhatják a Föld feletti hatalomátvételt.” Ez a film összefoglalója.

Sehol egy Doom Guy, sehol egy Doom Slayer (az utóbbi a 2016-os Doom-rebootban és annak novemberben érkező folytatásában, a Doom: Eternalban a főszereplő), és ha ehhez hozzávesszük a szemmel láthatólag alacsony költségvetést, bátran ki lehet jelenteni – nem sokat remélhetünk a Doom: Annihilationtől. Csak egy dolog mentheti meg: ha esetleg olyan rossz lesz, hogy már élvezzük. Ha ez sem jön össze, az egyik legrosszabb videojátékból-film feldolgozás jön ki október első napján…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu