Menu

Megjelenési dátumot kapott a Doom: Annihilation [VIDEO]

MOZI HÍREK – A film, Doom: Annihilation, amit valószínűleg senki sem kívánt (komolyan, van valaki, aki számított egyáltalán egy újabb Doom-filmre?!), megjelenési dátumot kapott.

Amikor ezt a sort írjuk, mindössze 35850 megtekintés van a március végén kiadott Doom: Annihilation traileren. Már ez is nevetséges, pedig a Universal Pictures Home Entertainment YouTube-csatornáján van. Úgyhogy ez már egy hatalmas LOL, de ha hozzátesszük, hogy 121 (nem elírás, százhuszonegy) like van rajta 2307 dislike mellett, akkor bizony ki lehet jelenteni – a fogadtatás igencsak rossz, hát még úgy, hogy a film alapból át fogja ugrani a mozis kört, mivel direct-to-video termékről beszélhetünk, azaz magyarul kapásból pl. DVD-n vagy Blu-rayen lesz kapható.

Nos, ennek a nem nagyon hirdetett filmnek most már van egy megjelenési dátuma, és ennek valószínűleg a Bethesda nem nagyon örül (ők konkrétan a lehető leginkább eltávolodnak a Doom: Annihilationtől, ami azért komikus…). A filmet október elsejétől tekinthetjük meg. „A Doom: Annihilation, ami a népszerű, eredeti videojátékon alapul, egy robbanékony, rémisztő utazás. A Mars legsötétebb holdján a tudósok egy ősi portált fedeztek fel, ami az univerzumon való teleportációt tesz lehetővé. Bár az emberiség legnagyobb felfedezésének tűnik, de ez egy kapu a pokolba, ami egy halom démont ereszt ki. A démonok minden útjukba álló ember lelkét el kívánják rabolni. Joan Dark hadnagyon és egy elit [űr]tengerész alakulaton múlik az, hogy egy folyamatosan növekvő, vérszívó, léleklopó szörnyhadat elpusztítsanak, amivel megakadályozhatják a Föld feletti hatalomátvételt.” Ez a film összefoglalója.

Sehol egy Doom Guy, sehol egy Doom Slayer (az utóbbi a 2016-os Doom-rebootban és annak novemberben érkező folytatásában, a Doom: Eternalban a főszereplő), és ha ehhez hozzávesszük a szemmel láthatólag alacsony költségvetést, bátran ki lehet jelenteni – nem sokat remélhetünk a Doom: Annihilationtől. Csak egy dolog mentheti meg: ha esetleg olyan rossz lesz, hogy már élvezzük. Ha ez sem jön össze, az egyik legrosszabb videojátékból-film feldolgozás jön ki október első napján…

Forrás: DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu