Robert Downey Jr.: Nem vagyok már Vasember [VIDEO]

MOZI HÍREK – Robert Downey Jr. eltáválodik az MCU univerzumától és kész az új kihívásokra.

A híres színész nemrég, egy az „Off Camera Show” nevű YouTube-os adásban adott interjút. A beszélgetés során ecsetelte, hogy bár rendkívül hálás azért, amit a Marvel Cinematix Universe adott neki, itt az ideje, hogy továbblépjen.

Robert Downey Jr. sohasem titkolta, hogy mennyire imádja az MCU világát és a rajongótábort is, amely fokozatos épült rá. Mégis, a Bosszúállók: Végjáték az út vége Tony Stark számára, amely egy olyan szerep volt, melyet a színész a 2008-as Vasember óta játszott, melynek az a nem csekély hírnév is jutott, hogy az egész MCU-t útjára indította és Robert Downey Jr. akkoriban eléggé „leépült” karrierjét újraindította.

Robert Downey Jr. egy vadonatúj interjújában arról beszélt, hogy ő nem azonos a munkájával, amikor arról kérdezték, hogy mit tesz majd ezek után. Sam Jones Off-Camera című YouTube-os műsorában beszélt erről a színész és Jones arról próbálta faggatni, hogy „ki” lesz majd Robert Downey Jr. ezek után. Downey Jr. világosan válaszolt a kérdésre: ő nem lesz más, mint ami eddig is mindig volt: saját maga.

„A legfontosabb dolog, amelyet a színésziskolában megtanítanak nekünk, az az „esztétikai távolságtartás”. Én nem vagyok azonos azzal a szereppel, amelyet eljátszom. Nem vagyok a munkám. És persze ennek van egy rossz oldala is, hiszen mindannyian valahol belül kölykök vagyunk, akik úgy gondolják, hogy legyen mindig nyári tábor, ahol kézen fogva együtt éneklünk. Nem igaz? Pedig nem, nem igaz. Ki kell „kattanni” belőle.”

Downey Jr. emellett még beszélt az MCU múltjáról is.

„Dióhéjban összefoglalva elképesztő 10 évem volt, amely a kreativitás tekintetében kielégítő volt. Nagyon, nagyon kemény munka volt és „mélyre ástam”, de mégsem voltam arra kényszerítve, hogy új határokat feszegessek, amely majd ezután a kreatív és magánéletemet illeti. Mindig jó előbbre lépni arról a helyről, ahol éppen vagy.”

Forrás: YouTube Off Camera Show

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu