Az A Way Out vezető fejlesztője: “Újrajátszhatóság??? Fejezd be a játékomat!”

Josef Fares-t bosszantja, hogy csak fele annyian fejezik be a játékait, de sokan mégis az újrajátszhatóság miatt panaszkodnak.

Az állandó nyilatkozat- és beszédkényszerben lévő Josef Fares, olyan játékok atyja, mint az A Way Out, vagy a Brothers: A Tale of Two Sons ezúttal a GamesIndustry-nek panaszkodott, azzal kapcsolatban, hogy mennyire látja, hogy a rajongói befejezik-e a játékait, vagy sem.

„Az emberek gyakran azt mondják, hogy ez milyen jó hír, hogy a gamerek fele végigvitte az A Way Outot… Én meg csak azon tudok gondolkozni: hogy lehetnék boldog azzal, hogy CSAK feleannyian végeztek a játékommal?! Hülyéskedtek?!”

Pedig Fares még elégedett is lehetne, hiszen nagyon jó helyen szerepel a többi játékdesigner között ebből a szempontból, ha a százalékos arányokat nézzük. De ő mégsem boldog. „Ez olyan, mint amikor egy filmet rendeznél (Fares egyébként eredetileg rendező – a szerk.) és az emberek fele lelépne azelőtt, hogy vége a filmnek. Nem, egyáltalán nem örülök neki!”

Fares még azt is hozzátette, hogy számára érthetetlen az is, amikor az újrajátszhatóságot firtatják tőle. „Van egy komoly problémánk azokkal az emberekkel, akik nem fejezik be a játékokat, és az emberek még így is az újrajátszhatóság miatt nyafognak?!”

Fares egyébként másfél hete arról nyilatkozott, hogy mi a kedvenc játéka és egy sokak számára meglepő választása volt, miközben már ebben az interjúban is a játékok befejezése miatt panaszkodott.

Forrás: GameIndustry

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu