Eisenhorn: TV-sorozatot kap a Warhammer 40K!

MOZI HÍREK – A The Man in the High Castle (Az ember a Fellegvárban) 2015-ös sorozatának alkotója fog állni a Warhammer 40000-en (40K-n) alapuló sorozat mögött, aminek a neve Eisenhorn lesz.

A Games Workshop és a Big Light Productions bejelentette, hogy az utóbbi cég vezérigazgatója, Frank Spotnitz lesz az Eisenhorn felelős producere és projektvezetője. Mivel Spotnitz korábban a jelenleg a negyedik évadánál tartó Az ember a Fellegvárban sorozattal már szerzett ilyen tapasztalatot, ezzel kapcsolatban nem lesz probléma. (Korábban az X-Akták írója is volt.) Az Eisenhorn egy élőszereplős sci-fi fantasy sorozat lesz, ami Inkvizítor Gregor Eisenhorn karakterére fog összpontosítani. Ő korábban már kapott egy könyvtrilógiát, illetve egy saját 3D-s kalandjátéka is volt, ami Eisenhorn: XENOS névre hallgat.

„Izgatottak vagyunk, hogy Frankkel és az ő Big Lightos csapatával együtt dolgozhatunk. A Warhammer 40K-nak masszív nemzetközi rajongótábora van – egy szenvedélyes Warhammer-hobbis közösség ez, akik imádnak a karaktereinkkel, történeteinkkel és játékainkkal interakcióba lépni. Őszintén örömmel tölt el, hogy egy olyan show-n dolgozhatunk, ami meghálálja az ő bizalmukat. Inkvizítor Eisenhorn a világaink egyik leginkább szeretett karaktere, és izgatottak vagyunk, hogy régi és új [rajongó]közösségekkel is megoszthassuk az ő kalandjait és hőstetteit. Frank és az ő kiváló csapata a Big Lightnál remek dolgokat hoztak össze más [szellemi] tulajdonokkal, amikor komplex, összetett világokat hoztak el a képernyőinkre, és alig várjuk, hogy lássuk, hogy a Warhammer 40000 sötétségének mit tud megvalósítani a partneri kapcsolatunk vele,” mondja Andy Smillie, a Games Workshop nemzetközi marketinges és médiafőnöke.

Még nem tudjuk, hogy melyik csatornán, milyen platformon, vagy egyáltalán mikor láthatjuk az Eisenhorn néven futó sorozatot, úgyhogy itt még valószínűleg igencsak korai állapotban tarthat a projekt, azaz még legalább egy-másfél évet várnunk kell az érdemleges információkra vele kapcsolatban.

Forrás: Gamesindustry

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu