MXGP 2019: pályaszerkesztő kétféleképpen [VIDEO]

Idén sem maradunk a motokrossz-világbajnokságot feldolgozó játékadaptáció nélkül.

A Milestone egy új trailert tett közzé az MXGP 2019-ből. Ebben az egyik főszerepet a pályaszerkesztő játssza, így az MXGP sorozat során először létrehozhatjuk saját pályánkat meghatározott motokrosszos modulok segítségével, beállíthatjuk a környezetet (és hátteret), így erdőben, vagy akár sivatagban is körözhetünk. Ezeket a pályákat meg lehet osztani a neten a többi játékossal, és így értelemszerűen mi magunk is letölthetjük mások pályáit. A videó egyik kommentje egy nagyon jó kérdést tett fel, úgyhogy ezt lefordítjuk: „Mi történt a pályaszerkesztőben a homlokzati változásokkal? Ezzel volt hirdetve.” Ez azért blama, mert az 1999 júniusában, tehát húsz éve (!!!) megjelent V-Rally 2-ben, ami a PS1 mellett PC-re és SEGA Dreamcastre is kijött, na abban is volt már lehetőségünk emelkedőket és lejtőket pakolni a pályánkra. Úgyhogy ha a Milestone ezzel elmarad, akkor joggal mondhatjuk, hogy az olaszok egy kicsit, de tényleg csak egy kicsit meg is erőltethetnék magukat. Ez lényegében az utóbbi évek során a Gravelt leszámítva nem nagyon jött össze nekik.

A másik újítás a The Waypoint (magyarul kb. ellenőrzőpontnak nevezhető). Itt is lesz a Playground, a nyílt terep (magyarul Játszótér lenne), amit már az amerikai motokrossz-bajnokságot feldolgozó Monster Energy Supercrossban láthattunk. Ezen megtervezhetjük a saját offroad útvonalunkat, és az ellenőrzőpontokkal egy körpályát alkothatunk, majd ezt is megoszthatjuk online. Azért erről meg el lehet mondani, hogy ehhez olyan nagy infrastruktúra meg programozás sem, szóval ezzel is csak a kötelezőt hozza a Milestone. Erről ilyet ír a sajtóközlemény, hogy „Végtelen felhasználói kihívások révén kiderül, hogy ki a Playground királya!”, majd aztán lelövik pár év múlva a szervereket és senki sem lesz az. Játékmegőrzés a jövő generációinak? Mi az?

A 2019-es szezont és annak pályáit, motorjait és pilótáit tartalmazni fogó MXGP 2019 augusztus 27-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A Nintendo Switch úgy tűnik, hogy ebből kimarad.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu