Örül a Ubisoft a Cyberpunk 2077 májusi rajtjának

A Ubisoft vezetősége a Google Stadia fejlesztési költségeiről és az Epic Games Store-ról is mondott pár mondatot.

„A Ghost Recon: Wildlands első negyedéves rajtja természetesen jó hír. Ez nem igazán változtatja meg a Ghost Recon: Breakpointtal kapcsolatos elvárásainkat. Úgy hisszük, hogy a Breakpoint erősebb lesz mint a Wildlands, mivel kapásból PvP-vel fog megjelenni, ami a Wildlandsről nem mondható el. Szóval erősebb rajongói táborunk lehet, amire építkezhetünk a Breakpointban, és egy két éves megjelenés utáni programmal fogunk jönni, ami jóval nagyobb lesz a Wildlandsénél. Persze jó látni azt is, hogy a Wildlands is továbbra is jól teljesít. A negyedik negyedévben (január – március) igen, jó hír az, hogy a Cyberpunk [2077] nem jön ki, de óvatosak maradunk ezügyben. Továbbra is ragaszkodunk ahhoz, hogy erős lehetséges versenytársat kapunk abban a negyedévben. Számunkra kulcsfontosságú az volt, hogy fantasztikus megjelenése legyen a harmadik negyedévben a Wildlandsnek, és azt elértük. Azt hisszük, hogy a mi irányításunk a negyedik negyedévben a játékainkkal jól tükrözi a játékok potenciálját és az akkori lehetséges erős riválisokat is,” mondta Frédérick Duguet, a Ubisoft pénzügyi vezetője a Ghost Recon: Breakpointról – óvatosak maradnak a Cyberpunk 2077 májusi rajtja miatt (az a következő üzleti év első negyedévére esik), de nagyobbak az elvárások mint a Wildlands esetében.

A Google Stadia is megemlítésre került a Ubisoft első üzleti negyedéves beszámolója során: „Igen, a költségek – az extra költség, hogy biztosíthassuk a játékaink Google Stadián való működésüket, az nem olyan magas. Ez már része a terveinknek, és jó kapcsolatunk van a Stadiával annak érdekében, hogy biztosan profitáló legyen számunkra,” mondja Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója. „A platformköltségekről hagyjuk, hogy a Google beszéljen. Amit elmondhatunk: a pénzügyi egyenlet számunkra jó,” tette hozzá Duguet. A Stadia-nyitócímek között ott lesz a The Crew 2, a Trials Rising, az Assassin’s Creed Odyssey, a Just Dance 2020, a The Division 2, és a Ghost Recon Breakpoint is.

Szóba került az is, hogy jobb a kapcsolata a francia kiadónak az Epic Games Store-ral mint a Steammel. „Nem mondhatunk sok információt, mivel nem voltunk még velük olyan sokáig. Amit viszont elmondhatunk: nagyon jól, kéz-a-kézben működünk velük, hogy biztosítsuk, hogy közvetlenül növelhessük az eladásokat a mi Uplay Store-unkon (ami kifejezetten jól teljesít), és az Epic Store-on (amin lépésről lépésre növekedik). Ha összességében tekintjük a Uplayt és az Epic Store-t, akkor nagyon boldogok vagyunk azzal, amit ezeken elérünk,” mondja Guillemot. „És az Epic Store-on remekeltünk az Anno 1800-zal, de a kulcsfontosságú pont itt az, hogy továbbra is erős momentumunk marad a Uplayen,” teszi hozzá Duguet.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu