Menu

A Watch Dogs: Legion gyűjtői kiadása eszméletlen [VIDEO]

A Ubisofttól megszokhattuk már, hogy több változatban is előrendelhető az AAA játékainak jelentős része. A Watch Dogs: Legion nem kevesebb mint négy változatban fog megjelenni…

A Standard Edition (60 euró – 20 ezer forint) előrendelői bónuszként három arany skint ad. Egyet a Lux autóhoz, egyet egy pisztolyhoz (Serpent Sisters), és egyet egy maszkhoz (Uneasy Lies) – ezeket takarja a Golden King Pack. Erre lehet még legyinteni. A Gold Edition – 100 euró, 33 ezer forint – ezeken túl három nappal korábbi hozzáférést ad (ez kezd kicsit túlzásba menni a játékiparban, nem?), és a Season Pass is a miénk lesz (négy exkluzív hős és küldetés, egy exkluzív küldetés plusz a hozzá járó maszk, illetve egy Dedsec autó skin). Az Ultimate Edition – 120 euró, 42 ezer forint – az összes eddig említett dolgon túl az Urban Jungle pakkot (három karakter és maszk), illetve négy heti VIP-státuszt ad (ami révén gyorsabban szerezhetünk XP-t és pénzt).

A Collector’s Edition viszont eszméletlen lett (meg drága is – 180 euró, kb. 60 ezer forint – itt már kézzel fogható dolgokat is kapunk a skineken, küldetéseken és karaktereken kívül. Minden idáig említett tartalom benne van a gyűjtői kiadásban, amit egy dobozban kapunk, nem is véletlenül: három matrica, egy kétoldalas propaganda poszter, illetve egy koponyamaszkot (Ded Coronet) kapunk egy koronával, LEDes fejpánttal, illetve két ceruzaelemmel. Aki PC-n vesz gyűjtői kiadást, nem kap steelbookot, de aki PlayStation 4-en és Xbox One-on teszi ezt, megkapja. (Valószínűleg itt is majd megy az Epic Games Store-exkluzivitáson túl a Denuvo is a PC-seknek…) A maszkhoz a Ubisoft konkrétan egy videót is készített, amit pár sorral lejjebb meg is lehet tekinteni. Ja igen, előrendelés a Ubisoft Store oldalán keresztül lehetséges. (Személyes megjegyzés: nekünk a magyarországi IP cím ellenére az ÍR (!?) oldalt ajánlotta fel a site. Az úgy egy picit meredek talán…)

A Watch Dogs: Legion, a sorozat harmadik része március hatodikán jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, és a Google Stadián is elérhetővé teszi majd a Ubisoft a játékot.

Forrás: PCGamer

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/