A Watch Dogs: Legion gyűjtői kiadása eszméletlen [VIDEO]

A Ubisofttól megszokhattuk már, hogy több változatban is előrendelhető az AAA játékainak jelentős része. A Watch Dogs: Legion nem kevesebb mint négy változatban fog megjelenni…

A Standard Edition (60 euró – 20 ezer forint) előrendelői bónuszként három arany skint ad. Egyet a Lux autóhoz, egyet egy pisztolyhoz (Serpent Sisters), és egyet egy maszkhoz (Uneasy Lies) – ezeket takarja a Golden King Pack. Erre lehet még legyinteni. A Gold Edition – 100 euró, 33 ezer forint – ezeken túl három nappal korábbi hozzáférést ad (ez kezd kicsit túlzásba menni a játékiparban, nem?), és a Season Pass is a miénk lesz (négy exkluzív hős és küldetés, egy exkluzív küldetés plusz a hozzá járó maszk, illetve egy Dedsec autó skin). Az Ultimate Edition – 120 euró, 42 ezer forint – az összes eddig említett dolgon túl az Urban Jungle pakkot (három karakter és maszk), illetve négy heti VIP-státuszt ad (ami révén gyorsabban szerezhetünk XP-t és pénzt).

A Collector’s Edition viszont eszméletlen lett (meg drága is – 180 euró, kb. 60 ezer forint – itt már kézzel fogható dolgokat is kapunk a skineken, küldetéseken és karaktereken kívül. Minden idáig említett tartalom benne van a gyűjtői kiadásban, amit egy dobozban kapunk, nem is véletlenül: három matrica, egy kétoldalas propaganda poszter, illetve egy koponyamaszkot (Ded Coronet) kapunk egy koronával, LEDes fejpánttal, illetve két ceruzaelemmel. Aki PC-n vesz gyűjtői kiadást, nem kap steelbookot, de aki PlayStation 4-en és Xbox One-on teszi ezt, megkapja. (Valószínűleg itt is majd megy az Epic Games Store-exkluzivitáson túl a Denuvo is a PC-seknek…) A maszkhoz a Ubisoft konkrétan egy videót is készített, amit pár sorral lejjebb meg is lehet tekinteni. Ja igen, előrendelés a Ubisoft Store oldalán keresztül lehetséges. (Személyes megjegyzés: nekünk a magyarországi IP cím ellenére az ÍR (!?) oldalt ajánlotta fel a site. Az úgy egy picit meredek talán…)

A Watch Dogs: Legion, a sorozat harmadik része március hatodikán jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, és a Google Stadián is elérhetővé teszi majd a Ubisoft a játékot.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu