Jön a Rise of Kylo Ren Marvel képregény minisorozat a Skywalker kora előtt!

A Rise of Kylo Ren Marvel képregény epizódok a Ben Solo háttértörtenét mesélik el: hogyan állt át a Sötét Oldalra.

Ezáltal a Star Wars modern időszakának egyik legnagyobb rejtélyéről lebbenti majd fel a fátylat Charles Soule képregényíró. A négyrészes minisorozat, melynek Rise of Kylo Ren a címe, nemcsak magáról Kylo Renről mesél majd, hanem a Knights of Ren lovagjainak hátterét is elmeséli.

Egyelőre ezen kívül még nagyon keveset tudni a san diegói Comic-Conon bejelentett képregényekről. Ahogy a nyitóképünkről is láthatjátok, egy artworköt mutattak csak be, amelyen Kylo a többi Knight of Rennel együtt áll, de ez nagyon minimális plusz információ. A Lucasfilm emellett a könyv logójá is megmutatta, de ez még mindig nagyjából a nullával egyenlő.

Charles Soule a saját Twitterén így mutatta be alkotását:

„Ahogy bejelentettük, jelenleg a The Rise of Kylo Ren Marvel képregény minisorozatot írom, amely decemberben érkezik majd pont Slywalker kora előtt. Tudod, az a sztori, amit mindenki meg akar ismerni Kyloról és a Ren lovagokról. Az az! Nem vagy kész rá! (Még én is alig.”

Azt már tudjuk, hogy J.J. Abrams rendező a Ren lovagokat szerepeltetni fogja a Skywalker korában. Mivel a képregények a film előtt jelennek meg, biztos nem fognak túl sok mindent elspoilerezni, viszont olyan aspektusokról lebbenthetik fel a fátylat, amelyek viszont majd a filmben nem fognak szerepelni.

Forrás: MovieWeb https://movieweb.com/the-rise-of-kylo-ren-comic-book-miniseries-art/

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu