The Witcher tévésorozat trailer és magyarázó videó! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Tegnap este megérkezett a The Witcher tévésorozat legelső trailere, amely után egy angol easter egges és magyarázó videót is láthattok.

Már nagyon vártuk a The Witcher tévésorozat első trairelét, amely Andrzej Sapkowski könyvei alapján készült, és tegnap este a San Diego Comic-Conon végre fellebbentették a fátylat róla.

Ebben az alig kevesebb, mint két perces videóban végre láthatjuk, hogyan fest Geralt of Rivia Henry Cavill alakításában, illetve olyan fontos karakterek is megjelennek, mint Yennefer és Ciri a Netflix a pletykák szerint novemberben várható sorozatában. A videóban azt is láthatjuk, hogy mennyire ambiciózus a produkció, amelynek konkrét megjelenési dátuma még nincs.

Nem csak ez az egyetlen hír, amely a sorozathoz kötődik. Az amerikai Entertainment Weekly-nek adott interjújában Lauren S. Hissrich, a The Witcher producere „nagyon felnőttnek” írta le a produkció stílusát, kihangsúlyozva, hogy azért a szex és az erőszak nem lesz öncélú, hanem a sztori különleges hangulatát, illetve a narratívát hivatott erősíteni. Másmilyen lesz a „gonosz” képzete is a sorozatban, az ellene való harccal szemben sokkal nagyobb szerepe lesz a szörnyek és az emberek között kapcsolatrendszernek.

Hissrich emellett az interjúban még egyszer ki akarta hangsúlyozni, hogy Andrzej Sapkowski regényeit adaptálták a sorozatban és nem a CD Projekt RED videojátékait.

Jó hír azoknak, akiknek szimpatikus a sorozat, hogy már arról pletykálnak, hogy a The Witcher további évadjaira is számítani lehet, lévén a Netflix már megrendelte azokat.

Remélhetőleg Andrzej Sapkowski is tanult a CD Projekttel kapcsolatos döntéséből és ezúttal jobb szerződést kötött a Netflix-szel, a royalty-ra és nem egyszeri kifizetésre vonatkozólag…

A lenti videók közül az első csak magát a The Witcher trailert tartalmazza, a második pedig a trailer után egy hosszas elemzést, easter eggekkel, és olyan érdekességekkel, mint például Yennefer karaktere, aki a trailerben torz arcú, ami nem véletlen, lévén regényekben is torz testű volt, csak bűbájjal széppé varázsolta a külsejét.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu