Cuki macskák a főszereplői a Peace Islandnak [VIDEO]

A cuki macskák feladata, hogy kiderítsék: mi történt az emberekkel.

A videojátékok világában már számtalan állat irányítását szimulálta, hiszen lehettünk már mókusok több játékban is, galambok a Pigeon Simulatorban, kecskék olyan játékokban, mint a Goat of Duty, szóval már csak idő kérdése volt, hogy a jelenkori társadalmunk egyik legnépszerűbb házikedvence, a macska mikor kap főszerepet egy játékban.

Ráadásul „detektívként”, ugyanis az Eric Blumrich által fejlesztett Peace Islandban nyomoznunk kell. Konkrétan azt kell kiderítenünk, hogy mi történt kenyéradó (illetve inkább: macskaeledel) gazdáinkkal: az emberekkel. Az állítólag sci-fi elemeket tartalmazó játék ugyanakkor egy érdekes, filozofikus kérdést is felvet: vajon érdemes az embereket visszahozni?

A játékot, melyben tehát a cuki macskák a főszereplők, egyelőre csak PC-re, Mac-re és Oculus Riftre fejlesztik, megjelenési dátum még nincs. Egy kickstarteres kampányon keresztül eddig 13.000 dollárt sikerült összegyűjtenie, ezzel pedig már majdnem megduplázta a becélzott 7000 dollárt. Mr. Blumrich, a játék fejlesztője ugyan bétát egyelőre még nem ígér, de a macskákra fókuszáló közösségi médiában már rendkívül nagy sikert és sok támogatást kapott fejlesztő rendkívül motivált a fejlesztés folytatásában és befejezésében.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu