Menu

Cuki macskák a főszereplői a Peace Islandnak [VIDEO]

A cuki macskák feladata, hogy kiderítsék: mi történt az emberekkel.

A videojátékok világában már számtalan állat irányítását szimulálta, hiszen lehettünk már mókusok több játékban is, galambok a Pigeon Simulatorban, kecskék olyan játékokban, mint a Goat of Duty, szóval már csak idő kérdése volt, hogy a jelenkori társadalmunk egyik legnépszerűbb házikedvence, a macska mikor kap főszerepet egy játékban.

Ráadásul „detektívként”, ugyanis az Eric Blumrich által fejlesztett Peace Islandban nyomoznunk kell. Konkrétan azt kell kiderítenünk, hogy mi történt kenyéradó (illetve inkább: macskaeledel) gazdáinkkal: az emberekkel. Az állítólag sci-fi elemeket tartalmazó játék ugyanakkor egy érdekes, filozofikus kérdést is felvet: vajon érdemes az embereket visszahozni?

A játékot, melyben tehát a cuki macskák a főszereplők, egyelőre csak PC-re, Mac-re és Oculus Riftre fejlesztik, megjelenési dátum még nincs. Egy kickstarteres kampányon keresztül eddig 13.000 dollárt sikerült összegyűjtenie, ezzel pedig már majdnem megduplázta a becélzott 7000 dollárt. Mr. Blumrich, a játék fejlesztője ugyan bétát egyelőre még nem ígér, de a macskákra fókuszáló közösségi médiában már rendkívül nagy sikert és sok támogatást kapott fejlesztő rendkívül motivált a fejlesztés folytatásában és befejezésében.

Forrás: 3djuegos

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/