Menu

Íme a Death Stranding dobozképe!

Hideo Kojima következő játékának végleges dobozképét, sőt, a Steelbook artworkjét is megtekinthetjük végre.

A PlayStation Blogon látható az, hogy a San Diego Comic-Conon (SDCC-n) az ottani előadása során (Hideo Kojima: Mesteri történetmesélő) felfedte, hogy miként fog a PlayStation 4-(időzített?) exkluzív doboza kinézni. Természetesen a főszerepben Sam Bridges van, akinek „a Death Stranding által elképesztően átalakított világban kell helyt állnia, és meg kell mentenie az emberiséget úgy, hogy egy szétszakadt társadalmat újra egymáshoz köt.” Norman Reedus, Sam színésze tehát ott van a dobozon. De az, hogy „Only on PlayStation”, nos, és a Steelbook a 70 dolláros/eurós (~23 ezer forintos) Special Editionben, továbbá a 200 dolláros/eurós (~66 ezer forintos) Collector’s Editionben lesz megtalálható.

Ennél jobbat is választhatott volna Kojima. A Gematsu kommentszekciójából átemeltünk egyet, ami sokkal jobb választás lehetett volna!

A Twitteren olvashatjuk, hogy Hideo Kojima Mads Mikkelsent választotta a játékba végül, holott Keanu Reeveset javasolták neki. (Ő pedig ugye elszegődött a Cyberpunk 2077-be…) „Nincs ok arra, hogy olyasmit alkossak, ami már ott van, létezik. Olyasmit akarok alkotni, ami több inspirációt ad a világnak – mint a hollywoodi filmek esetében, ahol néhányan nem élnek veled; az emberek csak fogyasztanak. Amit csinálok, az olyasmi, amit nehéz „megemészteni”, amikor a munkásságomat fogyasztod. Az történik, hogy amikor kiadom a játékomat vagy Nicolas kiad egy filmet, kritikát vagy dicséretet kapunk. De ha belegondolsz tíz évvel később, ugyanis volt a Szárnyas fejvadász vagy a 2001: Űrodüsszeia esetében is,” mondta Kojima az SDCC-n. Nicolas itt Winding Refn, az Amazon Prime-on elérhető Too Old to Die Young TV-sorozat írója, rendezője és producere. Ő Heartmanként fel fog bukkanni a Death Strandingben is. „Amikor először [másodszor – itt a Konami utáni időszakra gondolt… – a szerk.] elindítottam a Kojima Productionst, a legkönnyebb számomra az lett volna, ha egy olyan játékot csinálok, ahol mindenki egy szigeten van és egymásra lövöldöz,” burkoltan leszólva a battle royale műfajt.

A Death Stranding november 8-án jön kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu