Marvel’s Iron Man VR: a fejlesztők a repülős mechanizmusról beszélnek [VIDEO]

A Camoufly cég számára a legfontosabb szempont az volt, hogy kényelmes repülős élményt nyújtsanak, amikor az Iron Man VR első prototípusát bemutatták a Marvel Games-nek.

Az Iron Man VR játékot a San Diegóban megrendezett Comic-Con 2019 en mutatták be. A Camouflaj cég fejlesztői arról beszéltek, hogy mire volt szükség ahhoz, hogy a Tony Stark kalandjait virtuális valóságban is átélhessük.

Amint azt korábban egy a PlayStation blogban is leadott cikkben elmagyarázták, amelyben rövid játékmenetbeli részleteket is mutattak, nagyon is világosan elmagyarázták a Marvel Games-nek, hogy mit akartak elérni: olyan repülési élményt akartak nyújtania a játékosnak, amely elég kényelmes és a PSVR lehetőségeit kellőképpen kihasználja.

Természetesen a fizika törvényeit maximálisan figyelembe kellett tartaniuk a megfelelő realizmus érdekében, de arra is figyeltek, hogy a csaták kellően dinamikusak legyenek. Az Iron Man VR játékmenete érdekében a túlságosan is könnyen bekövetkező összeütközések elkerülése érdekében láthatatlan „lepattanó” akadályokat helyeztek a játékba, illetve az Iron Man páncél sebességét is a játék kontextusának és eseményeinek, a különféle szituációknak megfelelően alakították ki.

A san diegói Comic-Conon még a Iron Man VR „Impulse Armor” designját bemutatták. A designt a legendás Marvel művész: Adi Granov dolgozta ki és egy timelapse-on keresztül bemutatták, hogyan dolgozta ki fokozatosan Vasember játékbeli páncélját.

Egyelőre nincs semmilyen megjelenési dátum a Marvel’s Iron Man VR-hoz, de annyit már tudni, hogy még az idén jön és exkluzív PS4 cím lesz.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu