A dühös Twitch közösség ki akarja vágni Alinity-t Twitch-ről a „macskahajigálás” miatt

A vonzó női Twitch-sztár, Alinity élő adásban durvult a macskájával.

Pár napja történt, hogy a Twitch TV gaming streamer egyik „kebelsztárja”, a rendkívül népszerű Alinity az egyik élő adásban szemmel láthatóan durván viselkedett a macskájával. Az egy Apex Legends parti során Alinity Milót, a cicáját a hát mögé hajította.

Nem az első eset, hogy Alinity-nek ilyen incidense volt az egyik házikedvencével. Sokkal durvább ügy volt, hogy a saját szájából Vodkát akar itatni a cicájával (igen, jól olvastátok), vagy hogy „véletlenül” belerúgott a kutyájába. Nagyon sok Twitch-nézőben már összeállít a kép Alinity-vel kapcsolatban s a Change.org-on egy petíciót indítottak, hogy rúgják ki a lányt Twitch-ről.

Eddig 16.000 aláírást sikerült összegyűjteni, bár sokan elég szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy ennyi elég lesz. Az oka ennek az, hogy manapság csak a kiemelkedően népszerű Twitch-csatornákkal foglalkoznak egyáltalán, hogy megbüntessék (mint például Dr. Disrespect estében az E3 alatt) és akkor is csak pár hetes kitiltásokról volt szó.

Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu