Next-gen remake-et kaphat a Red Dead Redemption?

Új pletykák keringenek: lehetséges, hogy az első, 2010-ben megjelent Red Dead Redemption PlayStation 5-re és Xbox Project Scarlettre készülhet egy remake formájában.

A pletyka szerint 2020 végén vagy 2021 elején jöhet a Red Dead Redemption remake, ami – és itt jön a meglepetés – PlayStation 4-re és Xbox Onera is megjelenhet! Több elemet is áthoz a második játékból, hogy játékmenetileg hasonló színvonalon legyen a tavaly ősszel megjelent folytatással. Rob Wiethoff, John Marston hangja visszatért, hogy a két történetet összekötő szinkronhangokat rögzítsen, és bár nem tudni, hogy a többi színész is kapott-e visszahívást, a Rockstar Games miatt biztosan kijelenthetjük, hogy a többiek is talán visszatérnek felvenni pár új sornyi szinkront.

A játék világa (térképe) nagyobb lesz mint az alap Red Dead Redemptioné (az érthető – az Xbox 360 és a PlayStation 3 nem tudott olyan sokat mint a kurrens-gen konzolpáros), de a Red Dead Redemption 2 térképe nem fog bekerülni az első rész remake-jébe, ami az eredeti tervek szerint az eredeti megjelenés tizedik évfordulóján (ez 2020. május 18-a lenne amúgy, ha az észak-amerikai rajtot nézzük – az európai start 21-én volt) jött volna ki, de esélyes, hogy a fejlesztési nehézségek miatt 2021-re átcsúszhatnak a játékkal. (Legyünk őszinték – kivárják a next-gen konzolok megjelenését, és azok nem fognak májusban kijönni. Az Xbox már hivatalosan is tudott, hogy 2020 végén, november tájékán fog elindulni.) A Red Dead Online egy ksiebb csapata is át lett ide állítva, ami miatt meg lehet kérdőjelezni a pletykát. A Red Dead Online – ahogy a Grand Theft Auto Online is – pénztermelő. Miért tenne így a Rockstar? Igaz, lassú startja van a Western-online kalandozásnak, úgyhogy emiatt valahol érthető, ha tényleg ez a helyzet.

Persze mindez nem hivatalos – a forrás azt állítja, hogy ezeket egy környezetművésztől hallotta, aki a Rockstar Gamesnél dolgozik. Úgyhogy nem érdemes még mindezt komolyan venni.

Forrás: Comicbook

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu