Menu

Next-gen remake-et kaphat a Red Dead Redemption?

Új pletykák keringenek: lehetséges, hogy az első, 2010-ben megjelent Red Dead Redemption PlayStation 5-re és Xbox Project Scarlettre készülhet egy remake formájában.

A pletyka szerint 2020 végén vagy 2021 elején jöhet a Red Dead Redemption remake, ami – és itt jön a meglepetés – PlayStation 4-re és Xbox Onera is megjelenhet! Több elemet is áthoz a második játékból, hogy játékmenetileg hasonló színvonalon legyen a tavaly ősszel megjelent folytatással. Rob Wiethoff, John Marston hangja visszatért, hogy a két történetet összekötő szinkronhangokat rögzítsen, és bár nem tudni, hogy a többi színész is kapott-e visszahívást, a Rockstar Games miatt biztosan kijelenthetjük, hogy a többiek is talán visszatérnek felvenni pár új sornyi szinkront.

A játék világa (térképe) nagyobb lesz mint az alap Red Dead Redemptioné (az érthető – az Xbox 360 és a PlayStation 3 nem tudott olyan sokat mint a kurrens-gen konzolpáros), de a Red Dead Redemption 2 térképe nem fog bekerülni az első rész remake-jébe, ami az eredeti tervek szerint az eredeti megjelenés tizedik évfordulóján (ez 2020. május 18-a lenne amúgy, ha az észak-amerikai rajtot nézzük – az európai start 21-én volt) jött volna ki, de esélyes, hogy a fejlesztési nehézségek miatt 2021-re átcsúszhatnak a játékkal. (Legyünk őszinték – kivárják a next-gen konzolok megjelenését, és azok nem fognak májusban kijönni. Az Xbox már hivatalosan is tudott, hogy 2020 végén, november tájékán fog elindulni.) A Red Dead Online egy ksiebb csapata is át lett ide állítva, ami miatt meg lehet kérdőjelezni a pletykát. A Red Dead Online – ahogy a Grand Theft Auto Online is – pénztermelő. Miért tenne így a Rockstar? Igaz, lassú startja van a Western-online kalandozásnak, úgyhogy emiatt valahol érthető, ha tényleg ez a helyzet.

Persze mindez nem hivatalos – a forrás azt állítja, hogy ezeket egy környezetművésztől hallotta, aki a Rockstar Gamesnél dolgozik. Úgyhogy nem érdemes még mindezt komolyan venni.

Forrás: Comicbook

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu