Dave Bautista frusztrált, hogy nem ő lesz majd a Gears of War film főszereplője

MOZI HÍREK – Pedig Dave Bautista, a volt WWE bajnok és színész állítólag mindent megpróbált, hogy filmben szerepelhessen.

Dave Bautista, a veterán pankrátor bajnok számára már régóta nem ismeretlen a filmvilág, hiszen olyan alkotásokban szerepelt, mint a Galaxis őrzői, vagy a Blade Runner 2049. Nemrég a Twitteren adott hangot elkeseredettségének, hogy hiába is próbált hatni a film producereire, nem sok haszna volt.

Konkrétan egy rajongó írta, hogy szerinte Bautista kiköpott Marcus Fenix a Gears of Warból, melynek Hollywood most készíti az adaptációját. „Hallgattok minket, Hollywood?” – olvashattuk a rajongó „égbe kiáltott” kérdését Bautista Twitter oldalán.

„Talán hallgatják és talán lesz@rják. De köszi a támogatást.” – ez volt Bautista szomorú, elkeseredett válasza. „Hidd el, hogy mindent megtettem, hogy ez megtörténjen.”

A GameSpoton egyébként júniusban azt olvashattuk, hogy a játéktól teljesen független lesz majd a Gears of War film – legalábbis ami a történetét illeti, lévén a készülő alkotás egy alternatív valóságban játszódik majd, amely független a játékok világától.

Rod Fergusson, a rendező, az Gamespotnak adott interjújában azt is elárulta, hogy a Gears-film esetében arra koncentrálnak, hogy elsősorban, mint film állja meg a helyét, és csak másodsorban legyen hű a játék szellemiségéhez. Így arra sincs esély, hogy a filmek és a játékok cselekménye vagy története valahol összeérjen. Talán ezért is lehet, hogy Dave Bautista nem szerepel majd a filmben.

Amúgy szerintetek is jó választás lett volna Bautista Marcus Fenix szerepére? Sajnáljátok, hogy nem ő lesz? Illetve, jó, vagy rossz ötletnek tartjátok, hogy a Gears of War film eltávolodik a játékoktól? Írjátok meg a kommentekben!

Források: 3Djuegos, GameSpot

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu