Natalie Portman titokban már hónapokkal ezelőtt aláírta a Thor: Love & Thunder szerződést

MOZI HÍREK – Natalie Portman visszatér és „Mighty Thor” szerepét alakítja majd az új filmben.

A szuperhősfilmek rajongói számára az egyik legnagyobb meglepetés idén a San Diego Comic-Conon bejelentett Thor 4, melynek címe hivatalosan Thor: Love & Thunder volt, illetve sokkal inkább az, hogy ezúttal női Thor lesz, méghozzá nem más, mint Natalie Portman, a Leon a profi, a prequel Star Wars filmek és a V, mint Vendetta szépséges női színésznője alakítja majd ismét a női Thor szerepét – ezúttal főszerepben.

A Hollywood Reporter most derítette ki, hogy ez a deal már nem újkeletű, lévén már jó ideje aláírták, csak nem kötötték a publikum orrára és nem is szivárgott ki semmilyen módon. A Marvel szerződésén már hat hónappal ezelőtt megszáradt Natalie Portman aláírása, de úgy látszik, sikeresen titokban tartották.

A Hollywood Reporter szerint Taika Waititi ötlete volt, hogy Natalie Portman legyen Mighty Thor (és nem Lady Thor), amely ötlet akkor merült fel benne, amikor még a Thor Ragnarok című filmet forgatta. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke intézte, hogy a Waititi és a Oscar-díjas színésznő találkozzanak, hogy Jane Foster karakterét visszahozzák a következő részhez.

„Az egyik ötlet, talán a legnagyobb az volt, hogy Jane-t visszahozzuk. Ezért összehoztuk Natalie-t és Taikát egy meetingre, és Natalie elvállalta.”

Némi pletykálkodás azért beindult Natalie Portman MCU szerepeltetésével kapcsolatban, amikor megjelent a Bosszúállók: Végjáték filmpremierjén. Az MCU filmek rajongói persze jól tudják, hogy Natalie Portman már kétszer eljátszotta Jane Foster szerepét a Chris Hemsworth-féle Thor filmekben. Az utóbbi, a 2013-mas Thor: Sötét Világ sokak szerint konkrétan a legrosszabb MCU-film. Jane ugyan megjelent a Bosszállók: Végjáték egyik jelenetében is, de ez egy régi felvétel felhasználása volt, Natalie Portmannal nem forgattak új filmet.

Az az ötlet sem újdonság, hogy Jane Foster karaktere Mighty Thorrá váljon: a Marvel Comics képregényeiben már olvashattunk erről. Jason Aaron képregényíró találta és dolgozta ki és hatalmas sikert aratott a közönség körében. Maga Aaron is hallotta már, hogy Natalie Portman lesz az új Thor és természetesen rendkívül pozitív és lelkes a hírrel kapcsolatban.

Forrás: Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu