3 dolog, amit Will Smith új akcióthrilleréről tudni kell

MOZI HÍREK – Különleges akcióthillerben láthatjuk hamarosan Will Smith-t: a Gemini Manben duplán szerepel. 51 éves bérgyilkost játszik, akit üldözni kezd saját 23 éves klónja. A film olyan digitális trükköket vonultat fel amelyek még nem voltak láthatók a filmvásznon. Vegyük sorra, mik a legérdekesebb újdonságok a filmben.

  1. A 23 éves Will Smith digitális úton jött létre, de olyan tökéletesre sikeredett, hogy simán közelharcba bocsátkozhat idősebb változatával, és nem tűnik fel, hogy az alkotók a számítógép segítségét vették igénybe. „Amikor először láttam magamat, teljesen kővé dermedtem. A fiatalabb változatom teljesen én vagyok, mintha visszarepültem volna az időben – mondja Will Smith. – Ez a technológia megváltoztatja a filmkészítést, de a filmnézési szokásokat is.”
  2. Beindul a motor-kungfu

A film egyik csúcsjelenetében a két Will Smith motorokat használ egymás ellen fegyverként, ami körülbelül olyan szintlépést jelent az akciófilmek műfajában, amilyet a Mátrix hozott el két évtizede.

  1. A néző az akciók közepén találja magát

A Gemini Man 120 képkocka / másodperc 4K HD technológiával készült, ez sosem látott élességű és mélységű képet garantál. (A hagyományos celluloid esetében 24 képkocka pereg másodperceként.) A néző ennek köszönhetően egy alternatív valóságot lát a képernyőn, és úgy zajlanak az események, mintha ő maga is a részesük lenne.

(Gemini Man – hazai bemutató: 2019. október 10.)

Forrás: UIP-Duna Film

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu