Ingyenes a Moonlighter és a This War of Mine is!

Ezúttal két játékról mondhatjuk el, hogy ingyen megszerezhető PC-n, mind a két címet a 11-bit Studios fejlesztette, így a Moonlighter és a This War of Mine is az ő nevükhöz köthető.

Ezeket augusztus másodikáig adhatjuk ingyenesen hozzá az Epic Games Store-fiókunkhoz – Tim Sweeney cége nem viccelt, mostantól tényleg dupla sebességre kapcsoltak az ingyenes címekkel, és ezek nem is olyan rosszak.

Nos, és már most tudjuk, hogy mi az a két játék, ami ezek után fog ingyenessé válni egy hétig. Igen, ez a duplázás nem csak egyszeri alkalom, szóval durvulás van itt.  A két játék, amit jövő csütörtök estétől (vagy késő délutántól – ez általában változó időpont, az este a tuti) lesz az Epic Games Store-on ingyenes, az a Remedy Entertainmenttől az Alan Wake lesz (amihez Sam Lake nagyon szívesen szeretne folytatást csinálni, és mivel már a Remedy birtokolja a kiadási jogait, a Microsoft nem szólhat többé közbe és megtehetné a finn csapat…), illetve a Ubisofttól a For Honor, ami tavaly júniusban a Steamen már egyszer eljátszott egy ingyenes kört. (Ez a játék pedig a két és fél éves kora ellenére még mindig bővül új karakterekkel, így a francia kiadó a Ghost Recon: Wildlandshez hasonlóan itt is kitartott a réginek mondható játék mellett – igaz, a Wildlandsnek nemsokára itt a folytatása, a Breakpoint.)

A játékokat ide kattintva adhatjuk hozzá az Epic Games-fiókunkhoz, vagy alternatívaként az Epic Games Store launcheréből is megtehetjük ugyanezt. Úgyhogy már most mondhatjuk: a Steammel szemben az Epic Games Store itt is próbálja magára felhívni a figyelmet, ugyanis ezek kezdenek komoly, minőségibb címek lenni – az Alan Wake-re nem mondhatjuk, hogy olyan hű de vacak lenne… -, és ez még komolyabb szintre fejlődhet az év végére.

Jó játékot!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu