Lost Wing: Starfox állatok nélkül? [VIDEO]

A Lost Wing még a nevében is hasonlít a Nintendo IP-jére…

Jó, itt egy kis magyarázattal kell nyitni – a Starfox SNES-en Európában Starwing néven jött ki, majd a SNES Classicig ki nem adott Star Fox 2 után a Star Fox 64 errefelé Lylat Wars néven futott. Mindegy, szóval a 2Awesome Studio (kiadó) és a BoxFrog Games (fejlesztő) bejelentett egy hátsó nézetes shoot’em upot, ami abszolút a Star Fox stílusát hozza, persze modernebb, elvontabb köntösben…

„Harcold át magad a brutális kihívást nyújtó környezeteken és pusztítsd el a bossokat, hogy esélyed legyen a toplisták élére kerülni! Egy elektronikus soundtrackkel, több fegyverrel és hajóval, illetve az ultragyors játékmenetével teljesen akciódús a Lost Wing. Teszteld a reflexeidet a procedurálisan generált pályákon. Érezd az adrenalint az intenzív sebesség alatt, és lassítsd le az időt, ha már kezd túl veszélyes lenni a helyzet. Magas felbontású neon sci-fi környezet. […] Gyors reakcióidőre és szupergyors döntésmeghozatalra lesz szükséged, hogy a toplistákon magas pontszámmal legyél jelen. Lődd szét, kerüld ki, vagy ugord át az akadályokat […], készülj fel arra, hogy a világ megforog körülötted! Ha éppen kikerülöd az akadályt, még talán megúszhatod azzal, hogy elveszíted az egyik szárnyadat, de ha arccal nekirohansz, akkor game over van. Több pickup is elérhető lesz, hogy segítsék vagy akadályozzák az előremeneteled. Mélyülj el a Lost Wing világában, ahol egy rossz mozdulat is katasztrófával végződhet!”, írja a Lost Wing Steam-oldala. Nagyon sokszor említik a toplistákat, ezzel egyértelműen a kompetitív megközelítésre akar utalni a 2Awesome Studio és a BoxFrog Games. Fejleszthető hajók is lesznek, ami szintén nem rossz.

A Lost Wing röviddel az augusztus végén megrendezésre kerülő Gamescom után egy zárt bétát fog kapni. A megjelenése valamikor idén lesz esedékes, mégpedig PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re. Csak az a kérdés, hogy nem szédülnek-e majd ebbe bele a játékosok…?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu