Rutger Hauer halála kapcsán beszéltek a színésszel való munkáról az Observer alkotói [VIDEO]

A többek között a Blade Runner által híressé vált, nemrég elhunyt, legendás színész: Rutger Hauer a főszereplő detektívet alakította az Observerben.

Rutger Hauer halálának híre, aki több legendás szerepe mellett Roy Batty-t is alakította a Blade Runnerben szinte az egész világot megrázta, de a filmrajongókat egész biztosan. Emellett a videojátékos világot is sokkolta a hír, hiszen Xehanort hangját is ő kölcsönözte a Kingdom Hearts III-ban, de leginkább amiatt maradt meg sokak emlékezetében, hogy a Layers of Feart is készítő Observer főszereplője (hangja, külseje) is ő volt. A Blobber Team éppen ezért megemlékezett az elhunyt filmsztárról.

„Nagyszerű színész volt. Az a lehetőség, hogy vele dolgozhattunk, az egész csapat számára rendkívül izgalmas volt.” – hangsúlyozta ki a csapat, amely most a Blair Witch játékon dolgozik. „Mindig is emlékezni fogunk az első stúdiobeli látogatására, az energikus, széles mosolyára, pedig már nem volt fiatal.”

Az Observer csapat számára azonban leginkább amiatt maradt meg Rutger Hauer emlékezetükben, hogy mennyire odatette magát a színész Daniel Lazarski szerepébe. „Órákat és órákat töltött a csapattal, hogy a dialógusok minden szavát kielemezze, hogy a lehető legprofesszionálisabb módon hozzá át a karakter érzéseit és a lehető legtökéletesebb alakítást hozza ki saját magából.”

Éppen ezért a Blobber Team csapata úgy gondol vissza Danra, hogy a karakter már nemcsak az ő alkotásuk, hanem Rutger Hauer-é is. „Az az irgalmatlan mennyiségű munka és kreatív ötletek, amelyet Rutger a karakterbe, a legvadabb álmainkat is túlszárnyalták.”

Miután befejezték a játékot, a csapat tartotta a kapcsolatot a színésszel. „Úgy tekintettünk rá, mint a csapat egyik tagjára és hiánya olyan űrt hagyott bennünk, amelyet senki más sem tud kitölteni. Vígasz gyanánt örökre megmaradt bennünk az őszinte mosolya és a pozitív energiája.”

Az Observer tesztjét itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu