Beavis és Butt-Head: új film jöhet Mike Jugde, az alkotó szerint!

MOZI HÍREK – A földkerekség két legnagyobb idiótája: Beavis és Butt-Head visszatérhet!

Maga Mike Judge, az MTV egykor iszonyúan népszerű és kacagtató rajzfilmsorozatának atyja beszélt róla, hogy a Beavis és Butt-Head ismét támadást intéz a filmvásznon rekeszizmaink ellen – írja a /Film. Mike Judge állítólag a WarnerMedia egy rendezvényén szólat fel a Television Critics Association színeiben és ott kérdezték, hogy van-e esély arra, hogy Beavis és Butt-Head visszatérjen, lévén Judge korábban már említette, hogy esetleg szívesen újraindítani a show-t. Judge most arról beszélt, hogy a Paramount állítólag érdeklődik a Beavis és Butt-Head lenyomja Amerikát folytatása iránt és ráadásul Judge még egy újabb sorozatban is gondolkozik. „Érdeklődnek a projekt iránt.” – nyilatkozta szerényen Judge. „Vannak ötleteim. Szerintem olyan irányba kell menni, amely mindenképpen releváns napjainkban. Szerintem már rá is jöttem, hogyan fogom ezt megoldani.”

Beavis és Butt-Head 1993-ban szerepelt először az MTV tévécsatornáján és azonnal, hatalmas sikert arattak. A két síkhülye tinédzser srác, akik állandóan röhögcsélnek mindenen, tök mindegy, hogy milyen tragikus vagy groteszk a helyzet. Az összes epizódban emellett cikizték a legújabb top slágerek videoklipjeit is. Bár néha talán túl messzire mentek, de mégis elképesztően mulatságos volt a sorozat, egészen 1997-ig, amikor Mike Judge új sorozatot indított King of the Hill címmel. Készült egy mozifilm is, Beavis és Butthead lenyomja Amerikát címmel, amely szintén elképesztő siker volt: 12 milliós büdzsé mellett 63 milliós bevételt hozott a konyhára.

Emellett készült egy klasszikus, point’n’click kalandjáték is húsz évvel ezelőtt, amelyről retrocikkünkben itt olvashattok.

2011-ben pedig a rajongók legnagyobb örömére visszatért a MTV-re a két idióta. A legnagyobb változás talán az volt, hogy a zenés vidóklipek helyett a két szeretnivaló kretén olyan reality show-kat nézett, mint a Jersey Shore, vagy a True Life. Talán igazából nem is a rajzfilmsorozat, hanem az MTV hanyatlása és a zeneiparból való „kivonulása” tehet arról, hogy új sorozat végül nem vált annyira sikeressé, mint a klasszikus epizódok és évadot már nem rendeltek meg belőle. Judge-ot azonban ez egy csöppet sem keserítette el, így talán logikus is, hogy a következő állomás ismét a filmvászon lehet.

Judge egyébként a Beavis és Butt-Head eltűnése után is sikert sikerre halmozott a karrierjében, a mozi és a televízió tekintetében egyaránt, de az eredeti sorozat nosztalgikus rajongói (mint jómagam) számára semmi sem ér fel az eredeti két idióta kalandjaihoz. Csak reménykedhetünk, hogy a Paramount és Judge is egyaránt komolyan gondolják visszatérésüket!

Forrás: /Film

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu