Venom 2: Andy Serkis, a Gyűrűk Ura egykori sztárja rendezné?

MOZI HÍREK – Az annak idején Gollamot játszó színész „drágaszága” lesz a Venom 2?

A Hollywood Reporter írása szerint nem mást kérne fel a Sony a Venom 2 rendezésére, mint Andy Serkis-t, akit a 2000-es évek elején a Gyűrűk ura filmekből Gollamként maradt meg emlékezetünkben. Az első filmet Ruben Fleischer rendezte és bár általában véve borzalmas kritikákat kapott (nekünk tetszett) ugyanakkor ettől még 856 millió dollárt kaszált, szóval a Sony természetesen nem hagyja ki a folytatást sem. A Sony egyébként jelenleg éppen ünnepel, ugyanis a Pókember Idegenben most lépte át a bűvös egymilliárd dolláros bevételhatárt (pedig ez nekünk annyira nem tetszett).

A japán cég még november előtt el szeretné kezdeni a Venom 2 forgatását. A Hollywood Reporter szerint Andy Serkis már találkozott is a Sony fejeseivel még ezen a héten, hogy a folyatás rendezéséről tárgyaljanak. Serkis számára már koránt sem idegen a rendezői szék, hiszen A hobbit társrendezője volt és a 2017-es Lélegzetvételt is ő rendezte. Ő rendezte a Maugli: a dzsungel legendája című filmet is, amelyet eredetileg Warner Bros. adott volna ki, de végül a Netflix online tévécsatornánál kötött ki. Természetesen a leghíresebb alakítása azért még mindig a Gyűrűk ura Gollamja, pedig azóta már játszott többek között a Majmok bolygója: Háborúban és a Fekete Párducban is. Serkis azért is lehet jó választás, mert e három filmnél is rendkívül fontos szerepe volt a CGI technológiának, melynek Serkis már igazi szakértője. Ettől függetlenül, azért még nem biztos, hogy megegyezés meg is születik, de az biztos, hogy a Sony-nak már sürgősen találnia kell valakit, ha november előtt forgatni akar.

A forgatókönyv egyébként már elkészült: Kelley Marcel írta és az is biztos, hogy Tom Hardy visszatér. Számítani lehet arra is, hogy Woody Harrelson visszatér Cletus Kasady, a sorozatgyilkos szerepében, aki később Carnage lesz. A rajongók reménykednek benne, hogy ezúttal sokkal többet láthatnak majd Carnage-ból. Michelle Williams-re is lehet számítani, aki az első részben Tom Hardy szerelme volt és egy rövid ideig őt is megszállta a szimbióta.

És hogy mikor számíthatunk a filmre? Ha minden jól megy, 2020 október másodikán már a mozikba kerül a Venom 2. Ha esetleg mégsem Serkis rendezné, akkor Travis Knight és Rupert Wyatt neve is szóba került. Nagy eséllyel rövidesen már biztosat mondhatunk arról, ki kerül majd a rendező székbe.

Forrás: Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu