Death Stranding: íme Heartman [VIDEO]

Nicolas Winding Refn karaktere a Heartman bemutatásra került Hideo Kojima játékában.

A San Diego Comic-Conon Hideo Kojima egy új trailert publikált a régóta várt játékából, amiben egy olyan szereplőről hullott le a lepel, akit a filmes szakmában mostanában nagyot menetelő Nicolas Winding Refn formált meg. A szivárgott videó ellen a Sony nem tudott sokat tenni, így hivatalosan is közzé tette azt, amit Hideo Kojima a rendezvényen mutatott a jelenlevőknek. (Ők legalább mihamarabb közzé is tették a trailert, míg a Square Enix inkább érthetetlen módon kivárja a Gamescom végét a Marvel’s Avengers kiszivárgott játékmenetes demójával, amiről korábban már mi is körmöltünk.)

Heartman neve magyarul Szívember, mégpedig nem véletlenül: a karakter szíve 21 percenként leáll. Három perccel később egy automatizált külső defibrillátor révén újra életre kel, mivel árammal újra megindul a szívverése. Heartman ezt megszokta a játékban, és Sam Bridgesnek, a Death Stranding főszereplőjének elmondja, hogy ez a 24 perces ciklus az életében már nem olyan fárasztó, és a legtöbb testi funkciója befér a 21 percekbe. Samnek megmutat egy rakat TV-sorozatot, filmet és zenét, ami nagy eséllyel Kojima e média iránti rajongására való hivatkozás a játékban. Mégis, Heartman számára ezek az időszakok nem számítanak: ő azokat a szívveréstől mentes három perceket várja, hogy a családja után keresgéljen a „strandokon”.

A Death Stranding, ami Hideo Kojima első játéka lesz a Konaminál eltöltött évtizedek (és a Metal Gear-szérián való munka) után, november 8-án fog megjelenni kizárólag PlayStation 4-re. Igaz, a dobozon nincs ott az Only On PlayStation felirat (a dobozképről korábban már szó esett nálunk is), így azon pletykák, miszerint a Death Stranding később PC-re is megjelenhet, talán igazat mondhatnak, ugyanis a Sony szemmel láthatólag nagyon sokat remél ettől a játéktól, s mégsincs ott az exkluzív jelző, és ez nem lehet véletlen.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu