Közelebbről is megismerhetjük a Doom Slayert a Doom Eternalban [VIDEO]

A QuakeConon természetesen szó esett a 2016-os Doom folytatásáról, a Doom Eternalról és megismerhetjük a Doom Slayert is.

Amikor egy, a Doom Slayer erejéről szóló kérdést kapott Hugo Martin, a játék kreatív rendezője, ő ezt a választ adta: „Állandóan széttépi a démonokat. Ez vicces, mert erről beszélgettünk. Vajon súlyt emel? Én meg azt mondom, hogy nem… nem „tesó”, érted? Nem hiszem, hogy proteint inna.” De ezek után szó esett arról is, hogy a főszereplő mit is csinál, amikor nem a démonokat tépi (vagy lövi) darabokra: „Beszéljünk a hubról? Talán?”, kérdezte Marty Stratton, a Doom Eternal felelős producere Martintól, aki erre így válaszolt: „Látni fogod, hogy hol tölti az időt… de csak akkor, ha eziránt érdeklődsz. Látni fogod, hogy miként tölti a szabadidejét, és sokat megtanulhatsz róla a játék során, ha figyelmes vagy és ezzel kapcsolatban kutakodsz,” mondja Martin.

A Doom Eternalban lesz egy új démon is, ami nagyon kreatívan (nem) a Doom Hunter nevet kapta. Ez a kreatúra csak és kizárólag a Doom Slayerre fog vadászni. A szarvas, rakétavetős, termetes lény tehát valószínűleg nem lesz egy könnyű falat, amikor is a november 22-én PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re megjelenő játékban összetalálkozunk vele.

„Információ az új, klasszikus DOOM-megjelenésekről: a BethesdaNet bejelentkezés a Slayers Club miatt volt szükséges, hogy a tagokat jutalmazzuk, ha a klasszikus DOOM-játékokkal játszanak. A bejelentkezésnek opcionálisnak kellene lennie, és már dolgozunk azon, hogy ne legyen kötelező bejelentkezni,” írta a Bethesda a Twitteren. Lehet, hogy csak trükköznek, de talán rájöttek, hogy egy 26 éves játékba nem kéne ilyen DRM-et rakni. Készül is egy patch ezzel kapcsolatban PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, hogy a meglepetésszerűen megjelent trilógia ne kérjen Bethesda.net-fiókot.

A Bethesda az IGN-nek pedig a Doom – Doom II Xbox 360-as verziójáról mondott pár mondatot: „Azon játékosok, akik rendelkeznek az Xbox 360 Xbox Live Arcade visszamenőleges verziójú játékaival az Xbox One-on és korábban felrakták azokat, továbbra is meg fogják találni őket a játékkönyvtárukban, hogy újra feltelepíthessék őket. Ezzel a funkcióval kapcsolatban a mai nap során hiba merült fel, de elvárjuk, hogy ez gyorsan kijavításra kerüljön.” Úgyhogy nem kell trükközni – ha meglenne a Doom 3 BFG Edition lemeze, akkor arról is lazán elérhetjük a régi játékokat is.

Forrás: PCGamer, PCGamer, DualShockers, DualShockers

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu