Az első részletek a Naughty Dog next-gen játékáról?

Valami már készül a The Last of Us Part II után is (ez a legújabb pletykák szerint május 22-én, pénteken fog megjelenni…) a Naughty Dognál.

Szokásos obligát figyelmeztetés a legelején – amiről szó lesz, az még minden, de nem hivatalos, és nem is szabad 100%-ban komolyan venni az egészet, ugyanis a 4chanről származnak az alábbi gondolatok. „Ez a bizalmas információ a második bemutatott projektről szól, amit a The Last of Us Part II megjelenési dátuma után tárgyalták a Sony PlayStation-Naughty Dog megbeszélése során. A megbeszélés során a Naughty Dog másodlagos csapata első alkalommal mutatta be a Sony marketinges menedzsereinek az eredeti IP-jét, ami a következő generációs PlayStationre készül. Az új IP végleges neve még nincsen eldöntve, és a játék készültségi állapota még igencsak kezdetleges.

Jelenleg a projekt kódneve Stray’s Cross [A kóborló keresztje – kb. így lehetne fordítani magyarra… – a szerk.], ami egy belső nézetes akció-kaland játék lesz steampunk elemekkel. Két főszereplő lesz: egy női ex-tudós (tehetséges tudós, akit a tér-idő tudománya lenyűgöz; titkos dokumentumokat talál, amik egy, általa elképzelhetőnél is nagyobb, rejtett igazságot lepleznek le), és egy keresett bűnöző (korábban építőmunkás, akit igazságtalanul letartóztatnak, miután a rendőrséggel szemben megvédte egy keresett barátját egy lövöldözés során).

A történet egy titkos konfliktusról szól, ami több korszakon át tartott, illetve arról, hogy ez miként fog az emberiség elkerülhetetlen összeomlásához vezetni. A történet ott kezdődik, hogy a két főszereplő teljesen eltérő körülményből indulva találkozik, és rövid időn belül együtt kell működniük, hogy megszerezhessék azt, amit keresnek,” írja a poszt teljes egészében magyarra fordítva.

Ez nagyon jól hangzik, ha igaz. Nem nagyon láttunk a Naughty Dogtól még belső nézetes játékot (van rá példa – az 1987-ben, még JAM Software néven fejlesztett Dream Zone [Amiga, Atari ST, DOS, Apple II GS] egy belső nézetes kalandjáték volt!), pláne nem valami steampunkosat. Majd meglátjuk, hogy igaz-e a poszt. Mi még kétkedünk.

Forrás: Reddit

View post on imgur.com

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu