Troy Baker egyetlen mondattal felelt, amikor a The Last of Us Part II-beli szerepéről kérdezték

Troy Baker enigmatikus válasza a World of Warcraft régi, klasszikus beharangozó mondatát idézi.

„You are not prepared!” – ezt a rejtélyes mondatot adta feleletként Troy Baker, amikor a rajongók arról kérdezték, hogy milyen szerepe lesz a már nagyon várt The Last of Us: Part II-ben, amely az előző részhez hasonlóan PS4 exkluzív lesz. A színész, aki a 2013-as The Last of Us óta már igazi legendává vált a játékvilágban (hiszen rengeteg AAA címben ő volt a „főszereplő”, tehát ő adta külsejét és szinkronhangját a szerephez) semmilyen egyéb válasszal sem volt hajlandó szolgálni Joel szerepét illetően a már nagyon várt akció-kalandjátékban. Vajon mire gondolhatott?

Mivel a hype és a várakozás már amúgy is a csúcsra van pörgetve és nagyon sok minden még ismeretlen a folytatásban (például az is, hogy mi lesz Joel sorsa, hiszen még egyetlen képet, vagy videót sem láttunk róla a The Last of Us: Part II trailerekben). Másrészről pedig az is elképzelhető, hogy az amúgy is borzasztóan kegyetlen The Last Us-hoz képest is valamilyen rendkívül sokkoló képsorok láttán történhet… bármi olyan Joellel, amelyre nem számítunk.

Egyelőre tehát nem világos mi lesz Joel szerepe és sorsa a The Last of Us: Part II-ben, hiszen az eddigi trailerek alapján arra következhettünk, hogy csak a fiatal felnőtté vált Ellie irányíthatjuk a játék során. A The Last of Us: Part II-nek még megjelenési dátuma sincs, továbbra is csak mennek a találgatások jobbra-balra (melyeket a magyar gamer sajtó bizonyos tagjai boldogan leközölnek), hogy „talán 2020 február, de igazából nem tudunk semmit róla.”

Ami pedig a „You are not prepared!” mondatot illeti, ez volt a 2007-es World of Warcraft: The Burning Crusade kiegészítőjének legendássá vált mondata, amelyet a gonosszá vált démonvadász, Illidan szájából hallhattunk a játék első trailerében.

Az előző rész, a legendássá vált The Last of Us Remastered tesztjét itt olvashatjátok.

Forrás: SegmentNext

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu