Hatalmas meglepetés: még egy konzolra készül a The Outer Worlds! [VIDEO]

Egyre közelítünk a megjelenéshez, de a már az Xbox Game Studios alá tartozó Obsidiant és a Take-Two kiadói ágazatának egyikét, a Private Divisiont ez nem nagyon érdekli: kettő helyett három konzolon is fel fog bukkanni a „nem-Fallout” The Outer Worlds!

„A The Outer Worlds egy egyjátékos, belső nézetes sci-fi RPG […]. Egy, a galaxis szélére tartó, az út közben eltévedő kolóniahajón térsz több évtizeddel később magadhoz, és egy olyan mély összeesküvésben találod magad, ami a Halcyon kolónia elpusztításához is vezethet. Miközben felfedezed a világűr szélét és több, hatalomra törekvő frakcióval is összefutsz, a te karaktered döntései fogják meghatározni, hogy miként bontakozik ki a játékos vezérelte történet. A kolónia céges egyenletében te leszel a nem tervezett változó,” írja a The Outer Worlds hivatalos jellemzése. Lényegében arra kell gondolni, hogy mi volna, ha az Obsidian a Fallout: New Vegas után újabb lehetőséget kapott volna a Bethesdától anélkül, hogy a licenszet használhatnák. Nem véletlenül alkalmazzuk a „nem-Fallout” jelzőt. Tim Cain és Leonard Boyarsky, akik az első, ős-Fallouton dolgoztak, nos, ők vezetik ezt a projektet. Ez talán mindent elmond, nem?

A The Outer Worlds PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és PC-n az Epic Games Store-ra és a Microsoft Store-ra október 25-én fog megjelenni. (Utóbbin azért, mert végülis a Microsoft stúdiói közé tartozik már az Obsidian, és multiplatformként indult a fejlesztés, ezt pedig a Microsoft tiszteletben tartja, ahogy ezt teszik a nemrég felvásárolt Double Fine Productions esetében is 2020-ra halasztott Psychonauts 2-vel is.) A Nintendo Switch port egy későbbi, még nem ismert időpontban jön. A portolás munkálatait a Virtuos végzi. (Tőlük pár példa: L.A. Noire PlayStation 4/Xbox One/Nintendo Switch; Final Fantasy XII: The Zodiac Age PS4/X1/PC/NS; Batman: Return to Arkham PS4/X1; Assassin’s Creed: The Ezio Collection PS4/X1.)

Elképesztő a bejelentés, de vajon milyen minőségi portot fog majd kapni a Nintendo Switch?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu