Hitman 3: az IO Interactive pontosít az elterjedt információkkal kapcsolatban! [VIDEO]

Több weboldalon is megemlítették, hogy az új rész, a Hitman 3 fejlesztése már „gőzerővel folyik”.

Tegnap elég sok gamer oldal megírta az örömteli hírt (köztük ismertebb magyar gamer oldalak is…), hogy már készül a Hitman 3, azt is hozzátéve, hogy ez is epizodikus formátumot használ majd, mint az első rész. Ugyanakkor a csapat egyáltalán nem jelentette be hivatalosan a híres lopakodós akció-kalandjáték sorozat rebootjának legújabb részét. Mivel kissé bosszúsan vette az IO, hogy egy általuk készített dokumentumvideó alapján rögtön készpénznek vették a harmadik rész készültét, ezért Twitteren az IO sajtós munkatársa, Danny O’Dwyer tisztázta a helyzetet.

„Hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, a mi doksink egy szóval nem írta, hogy a Hitman 3 már készülőfélben lenne, csakhogy terveztük és elgondolkoztunk az epizodikus formátumon. Az egyetlen egy dolog, amit megerősítettünk, hogy a koppenhágai stúdiónk dolgozik egy új projekten, amely új IP-nek hangzik.”

Az említett videóban egyébként arról beszélt a csapat, hogy egy trilógiáról terveztek, amely összesen több mint 20 helyszínre kalauzol majd el bennünket. A interjúból az is kiderült, hogy a tervek szerint a Hitman 1-2-3 ugyanabban a kliensben valósul majd meg.

Kicsit káosz van tehát a Hitman körül, de ha mégis a videónak hiszünk, akkor az engine-en a legújabb részben sem fognak változtatni.

Az előző részt, a Hitman 2 tesztjét Dante tollából itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu