PlayStation Plus: mikre számíthatunk augusztusban? [VIDEO]

Újabb hónap ért véget, így újra jogos a kérdés: azok, akik a PlayStation 4-ükön multiplayereznek (és emiatt a PlayStation Plusra előfizetnek), milyen játékokhoz férhetnek hozzá ingyen a nyár utolsó hónapjában?

Az augusztusi két játék megint több mint kettő amúgy, ugyanis a WipEout Omega Collectionben a WipEout 2048, a WipEout HD és annak a Fury kiegészítője is ott van. A másik játék augusztusra nem más mint a Sniper Elite 4. Tehát ezúttal is félig autós játékot kapunk, úgy mint júliusban.

Remélhetőleg ezen a Sony nem fog variálni, mint egy hónappal korábban. Szóval most ezzel trükközik a Sony, hogy gyűjteményeket ad a PlayStation Plus-előfizetőknek – nem mondanánk, hogy hülyeség, de azért ez igencsak olcsójános megközelítés.

Ha nem emlékezne az olvasó, a júliusi PlayStation Plus-kínálat egy kicsit kaotikus volt, ugyanis eredetileg az volt a terv, hogy a Sony a Horizon Chase Turbo mellett a Pro Evolution Soccer 2019-et adja a Plus előfizetőinek, de aztán az utolsó pillanatban jött a hirtelen csere: a futballjáték helyett ugyanis a multiplatform fejlesztés és a kiadói pozíció felé menetelő Quantic Dreamtől a Detroit: Become Human Digital Deluxe változata (és ennek révén a két korábbi, PlayStation 3-as játékuk, a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls PlayStation 4-es portja is) lett végül az előfizetőknek elérhetővé tett játék. Feltehetőleg akkora negatív visszhangja volt a Pro Evolution Soccer 2019-nek (főleg úgy, hogy közben már be lett jelentve az idei rész, az eFootball PES 2020…), hogy a Sony inkább egy könnyebben hozzáférhető címre cserélte a Konami játékát (és ők korábban mondták is, hogy ez az egész a Sony döntése volt).

Az augusztusi játékok, mint ahogy eddig is, kedden (augusztus hatodikán) cserélik majd le az előző havi kínálatot. És igen: ahogy már több hónapja, ezúttal is csak ennyit kapunk. Sem egy PlayStation VR, sem egy PlayLink játék.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu