Betondzsinn: megjelenési dátumot kapott a Concrete Genie [VIDEO]

A mostanában finoman szólva sem mutatott Concrete Genie nemsokára meg is fog jelenni.

A Sony Interactive Entertainment és a Pixelopus a PlayStation Blogon jelentette be, hogy a Concrete Genie két kiadásban fog októberben megjelenni. Az alap változat ára 30 euró (10 ezer forint) lesz, míg a Digital Deluxe változat tízzel drágább, 40 euró (13 ezer forint) lesz. A Digital Deluxe verzió a játék mellett egy (értelemszerűen) digitális soundtracket, egy digitális művészeti könyvet, a Pond Design add-on pakkot, illetve a Lighthouse névre hallgató dinamikus PlayStation 4-témát is tartalmazza. Akik előrendelnek, egy PlayStation Network avatarkészletet, illetve a Denska nevű PlayStation 4 dinamikus témát is megkapják. Utóbbin Sam Marshall zenéje hallható, és egy tetőn játszódó jelenetet láthatunk benne.

Akik PlayStation VR-ral is rendelkeznek, két plusz játékmódot kapnak, de anélkül is használható lesz ezeken túl a Photo mód, így már a megjelenéskor is fotókat lőhetünk a játékban, ráadásul egy különleges gyorsított idejű funkcióval is rendelkezni fog, ami révén a játékosok megmutathatják, hogy miként hozták össze a saját artwork képeiket.

Az árból ítélve tehát nem szabad egy AAA játékra gondolunk, ugyanis féláron fog kapásból a boltokba kerülni a Concrete Genie. Mikor is? A tengerentúl október 8-ától, míg Európában egy nappal később, október 9-étől lesz kapható a játék, kizárólag PlayStation 4-re. Miről is szól a játék? „A Concrete Genie ugyanis egy tinédzserről, Ashről szól, akit folyamatosan, khm, csesztetnek az iskolában, aki az elhagyatott szülővárosában, Denskában éli ki magát úgy, hogy élő környezeteket és huncut karaktereket fest. A speciális festékével rájön, hogy Denska szennyezett falait meg tudja tisztítani, a kérdés pedig annyi, hogy a bántalmazóit Ash le tudja-e győzni, illetve képes-e Denskát talpraállítani?”, írtuk 2017 októberének végén, amikor is bejelentésre került.

Remélhetőleg a legalább kétszeri halasztás (először 2019 tavaszára, majd onnan őszre lett eltolva a Concrete Genie…) minőségi játékot fog eredményezni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu