Jared Leto sorozatgyilkost alakíthat Denzel Washington új filmjében, a Kis dolgokban (The Little Things)

MOZI HÍREK – Jared Leto ezzel újabb gonosz figurát jeleníthet meg a filmvásznon, feltéve, ha aláírja a szerződést.

Ha minden jól alakul, Jared Leto Denzel Washington és a nemrég a Bohém rapszódiáért Oscar-díjat kapott Rami Malek elől fog menekülni, ugyanis ő alakítja a sorozatgyilkost, a két másik sztár pedig az őt üldöző zsarukat. Már májusban szó esett a Denzel Washington és Rami Malek filmbéli szerepeltetéséről, Jared Leto neve viszont most merült fel. A filmet John Lee Hancock rendezi majd és Mark Johnson lesz a producer és ha minden jól alakul, év végén már el is kezdik a forgatást.

A történet főszereplői egy kiégett kaliforniai seriff, Deke (Denzel Washington) és egy rámenős LASD detektív Baxter (Malek) akik egy párost alakítanak, hogy elkapjanak egy veszélyes sorozatgyilkost. A történet leírása alapján Deke a „kis dolgok” iránt fogékony, de állandóan meg akarja szegni a szabályokat, ezzel állandóan konfliktusba kerülve Baxterrel. Emellett még Deke-nek egy sötét titkával is meg kell küzdenie a múltjából. Kicsit a Hetedik-re hasonlít ez a felállás, de Washington, Malek és Leto neve garancia lehet a sikerre.

Persze nem ez az első eset, hogy Jared Leto rosszfiú szerepét játssza, illetve sorozatgyilkosos filmben is szerepelt már. Az egyik legismertebb alakítása az volt, amikor az Amerikai pszichóban Patrik Bateman (Christian Bale) brutálisan meggyilkolta. Leto később maga is alakított gyilkost a 2007-es 27. fejezetben. Ez a film John Lennon meggyilkolásáról szólt és a gyilkost. Mark David Chapmant Leto alakította. A cím onnan van, hogy a Zabhegyező című regény, amely Chapmant a gyilkosságra késztette, 26 fejezetes. Érdekesség még, hogy ezért a szerepért Leto hajlandó volt jó pár kilót felszedni, hogy jobban hasonlítson Chapmanre. A film „pikantériája” még, hogy Chapman egyik barátját Linsday Lohan alakította, a John Lenon szerepét pedig egy Mark Linsday Chapman nevű színész, aki korábban, egy másik Lenon filmben épp azért nem játszhatta el John Lennont, mert annyira hasonlított a neve a gyilkoséra.

Visszatérve Jared Leto jövőbeli filmes munkásságára: bár a rövidesen mozikba kerülő Jokert nem ő fogja alakítani, hanem Joaquin Phoenix, ám mivel ez a film egy spin-off és egyáltalán nem tartozik a DCU filmek sorozatába, így nincs kizárva, hogy egy későbbi filmben Leto is visszatér Jokerként, ő ugyanis nagyon szeretné.

Ami pedig már szinte biztos: Jared Leto alakítja majd Morbius: az élő vámpírt – ezúttal a Marvel univerzumból…

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu