Ninja otthagyja a Twitch TV-t, irány a Mixer!

A rendkívül népszerű streamelő játékos, Ninja exkluzívan a Microsoft Mixer csatornáján nyomul a jövőben, hatalmas meglepetést okozva a rajongói körében.

Hatalmas meglepetést okozott a streamek iránt rajongó játékosközösségben, hogy a rendkívül népszerű streamer, Ninja bejelentette: exkluzív szerződést kötött a Mixer streamelő szolgáltatással, amely a Microsoft tulajdonában van, mindenféle új tartalom (játékstream) készítése tekintetében. Ninja ezzel a Microsoftért otthagyja az Amazont (ugyanis a Twitch.tv az ő birtokukban van) mely a világ egyik legnagyobb internetes kereskedelmi cégje a Twitch.tv mellett többek között olyan portálok is tulajdonában vannak, mint a filmrajongók első számú adatbázisa, az IMDB, vagy az internetes webaduit portálok császára, az Alexa.

Ninja stílusosan, közösségi médián: Twitteren és YouTube-on jelentette be a váltást egy rövid videóval, amelyben elmaszkírozott saját magával beszélget a döntés okairól és esetleges következményeiről. A streamer úgy gondolja, hogy „ez nagyszerű alkalom arra, hogy visszatérjen a gyökereihez, és emlékezetébe vésse: miért is szeretett bele a streamelésbe annak idején.” Tény, hogy Ninja Twitchen már elérte, amit akart, hiszen ő volt az első, aki 10 millió követővel büszkélkedhetett. Még olyan „show műsorokat” is sikerült megvalósítania, mint a népszerű raperrel, Drake-kel közös Fortnite-közvetítése.

Nagy eséllyel nem kevés pénzt fizethetett ezért a Microsoft, hogy az elég fatengelyes és korántsem annyira kedvelt Mixerre átcsábítsa Ninját. Hogy mekkora ez az összeg, arról csak sejtésünk lehet, de a DMBrandon nevű streamer szerint nincs kizárva a 25 millió dollár feletti összeg sem.

Forrás: Forbes

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu