Új Resident Evil-játékot készül teszteltetni a Capcom!

Bár még nem tudni, hogy pontosan mire készül a japán cég, de valamilyen Resident Evil-projekt megjelenését tervezi a Capcom.

A Biohaze, egy rajongói oldal tette közzé a Biohazard Ambassador emailt, amiben „játéktesztelőt” keres a Capcom első divíziója, ami a Resident Evil (Ázsiában Biohazard néven fut a franchise!) és a Devil May Cry címeket fejleszti. Szeptember nyolcadikán vagy kilencedikén teszteltetnék a játékot Tokió Shinjuku körzetében egy meg nem határozott helyen. Az a feltétel, hogy legyen Biohazard Ambassador (nagykövet) az illető, és legyen tapasztalt a Resident Evil játékokban. Nem tudni, hogy mekkora mértékben.

„Minden Biohazard / Resident Evil Nagykövetnek: Köszönjük a sorozat támogatását. Ma arról tájékoztatunk benneteket, hogy tesztelőket keresünk egy fejlesztés alatt álló játékhoz! Minden Nagykövet feedbackjének feedbackjét figyelembe szeretnénk venni a fejlesztés során, úgyhogy kérjük, olvasd el a lenti részleteket, és ha érdeklődsz a részvétel iránt, kattints a gombra,” kb. így hangzik a lenti japán nyelvű email magyarra fordítva.

Már csak az a kérdés, hogy pontosan mit is készül bemutatni a részt vevőknek a Capcom? Két tippünk van. Az egyik egy nyolcadik rész, amiről azért korábban hallottuk már, hogy next-gen cím lehet, de ki tudja, talán a PlayStation 4/Xbox One párosára is megjelenhet (elvégre 2015-ben az első rész HD Remastere, amit a Gamecube verzióból újítottak fel [ami az első rész GC remakeje volt – lol?], a PS4/X1 mellett PS3-ra és X360-ra is kijött…).

A másik lehetőségről korábban pletykák szintjén szintén írtunk már – Resident Evil 3 Remake, de erről azt hallottuk, hogy elvileg NEM a Capcom fejleszti házon belül. Hmmm. Csakhogy a 2 Remake idén olyan jól fogyott, hogy talán a Capcom meggondolhatta magát – és hiba volna kihagyni a 3 feldolgozását. (Eredetileg ’99-ben jött ki PS1-re.)

Úgyhogy most már biztos, hogy egy új játék már készül a sorozatból, és ezzel a Capcom ezt meg is erősítette.

Az előző rész, a belsőnézetes Resident Evil 7 teljes tesztjét itt olvashatjátok.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu