Ninja öt nap alatt egymillió feliratkozót szerzett Mixeren

Ninja, a rendkívül népszerű Fortnite játékos egy Microsoft promóciós akciónak is köszönheti ez elképesztő számot.

Ahogy pont öt napja is írtuk: Ninja otthagyta a Twitch-et és a Mixerre költözött. Annak köszönhetően, hogy Tyler Ninja Blevins még mindig a legpopulárisabb Fortnite játékos több mint egymillió feliratkozót sikerült az új Mixer csatornájára verbuválnia. És mindez csak öt napjába került.

Tegyük gyorsan hozzá, hogy volt némi segítsége is, lévén ezeken a napokon a Microsoft több promóciós akcióval is reklámozta Blevins csatornáját, azzal a céllal, hogy ezt a döbbenetes számot elérhesse a lehető legrövidebb idő alatt. Tegyük gyorsan hozzá, hogy mivel ezeknek az „akciós” feliratkozások csak egy korlátozott ideig tartanak ki (illetve ingyenesek), Dr Disrespect, egy más streamer gyorsan hozzá is tette, hogy az elkövetkezendő hónapokban drasztikusan visszaeshet ez mennyiség.

Mert hát ugye – ahogy azt talán ki is következtettétek a fenti sorokból – ez a csatorna fizetős: egész konkrétan 6 dollárt („5.99-et”) kell kicsengetni azért, hogy azt nézzük, a „nindzsa-képességű” Fortnite-játékos hogyan tarol az Epic Games játékában. Mivel nagy eséllyel nem mindenki dönt úgy, hogy ezért fizetni is szeretne, biztos jó páran lemondanak majd a feliratkozásról, amikor lejárt az ingyenes időszak.

Ami magát a Mixert illeti: Ninja érkezése forradalmasította a Microsoft platformját, alaposan felpörgetve az applikáció letöltéseit. Maga a Twitch pedig egy vicces üzenetet hagyott, miután Ninja „elhagyta az épületet”.

„A Ninja, akit kerestek, már másik kastélyban van. Lessétek meg ezeket a népszerű csatornákat.”

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu