Death Stranding: eltűnt a PS4 exkluzív listáról!

Hideo Kojima pedig megerősítette, hogy a Death Stranding jelen lesz a Gamescom 2019-en – talán itt várható majd a nagy bejelentés…

Először az ausztrál Sony PlayStation portálon szúrták ki, hogy nem sokkal azután, hogy Hideo Kojima megerősítette, hogy jelen lesz a Gamescom 2019-en a Death Stranding bemutatóján, a játék eltűnt az exkluzív PlayStation 4 címek listájáról a Sony hivatalos oldalán. Ezáltal gyakorlatilag hivatalosan is megerősítették, hogy a Death Stranding más platformon, vagy platformokon is meg fog jelenni, tehát nem lesz többé Sony exkluzív cím.

Hivatalos bejelentés azért persze még nincs, tehát egyelőre csak annyit tudunk, hogy idén, novemberben kerül végre boltokban PS4-en a már nagyon várt cím. Mivel Hideo Kojima részt vesz majd az augusztus 19-ei Gamescom nyitógálán, így a híres japán kreatív designer talán végre elárul valamit az (eddig…) állítólagos PC-s verzióról, amelyet egyébként már négy éve bejelentettek, de mivel azóta semmilyen egyéb információt sem hallottunk róla, nagyon úgy tűnt, hogy végül nem lesz belőle semmi és PS4 exkluzív lesz a játék.

Most viszont, hogy lekerült az exkluzív címek közül, még akár az is elképzelhetőnek tűnik, hogy a két másik konzolplatformon is megjelenhet a játék. Mivel a dobozon sincs rajta az „Only on PS4” felirat, így az szinte biztos most már, hogy várható a PC-s verzió, de akár egy Xbox One, vagy ad abszurdum egy Nintendo Switch Death Stranding is benne van a pakliban. Persze azért ezek az információk még erősen találgatásnak számítanak, remélhetőleg Kojima-san a szokásos fura, gátlásos mosolyával az arcán többet fog elárulni majd augusztus 19-én.

Forrás: Metro

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu