PSVR-ra is Jön a Beyond, a No Man’s Sky eddig legnagyobb frissítése! [VIDEO]

A No Man’s Sky új verziójához VR támogatás mellett kiterjesztett multiplayer részt is ígérnek a fejlesztők.

Pár napja jelentette be a Hello Games a „legnagyobb és legfontosabb” frissítését a No Man’s Sky-hoz, egy megjelenési dátumot is mellékelve augusztus 14. A hírhez egy rövid trailert is mellékeltek, amelyben láthatjuk a játék új verziójának legizgalmasabb új feature-jeit is.

A készítők szerint a Beyond nem kevesebb, mint tizenkét hónap megfeszített munkája, amelynél több nagyobb update-et egyesítettek, melyeket eredetileg külön-külön adtak volna ki. Ezek között az újdonságok között megtaláljuk az igazán ambiciózus, teljesen átalakított multiplayer részt, a virtuális valóság támogatását és a játék dinamikáján belül is sok kisebb-nagyobb érdekességet, változást.

Sok mindent megtudunk majd ezekről az újdonságokban az elkövetkezendő napokban, de a PlayStation weboldalon, Sean Murray (a No Man’s Sky igazgazója) már elmagyarázta, hogyan működnek majd az új szociális funkciók.

„Az egyik legcoolabb dolog, amelyet a trailerben is láthatsz, az a Nexus, egy új közösségi funkció, amely összehozza gamerket és ennek köszönhetően a barátokkal vagy idegenekkel is együtt játszhatunk. Ennek köszönhetően tudjuk az új szerzeményeinket és krealmányainkat bemutatni, olyan dolgokat, amelyekre külön büszkén vagyunk. A No Man’s Sky-ban a progresszió sokkal jelentősebb, amikor másokkal meg tudod osztani és sokkal nagyobb fun is.”

Bár a No Man’s Sky: Beyond egyértelműen egy fontos lépés az NMS történetkében, a Hello Games ennek ellenére azt ígéri, hogy tovább támogatják majd a játékot a jövőben. Az update teljesen ingyenesen érkezik a jövő héten, PS4, PSVR, PC-s és valamilyen PC-s VR készülék tulajdonosoknak egyaránt.”

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu