Amerikában is tesztelni fogja az új Resident Evil játékot a Capcom!

Nocsak – úgy tűnik, hogy nem csak a japán játékosok próbálhatnak ki egy új Resident Evil-címet a megjelenés előtt, hanem a tengeren túl is. (Mi, európaiak meg megint kimaradunk talán.)

Néhány napja mi is körmöltünk arról, hogy a Capcom egy be nem jelentett és meg nem nevezett játékot kíván tesztelni szeptember elején Japánban. A Resident Evil Ambassador (nagyköveti) program (lényegében hírleveles cucc) viszont ezt a húzást ki fogja terjeszteni az Amerikai Egyesült Államokra is, így nem csak a hazai pályának lejt a talaj.

Patrick Copeland, egy Resident Evil-rajongó a Twitterén tette közzé az emailt, amit a Capcomtól kapott. Ebből megtudtuk, hogy a még ismeretlen Resident Evil játék (amiről két tippünk van: vagy a Resident Evil 3 Remake, vagy a Resident Evil 8 lehet… vagy talán egy spin-off…?) két alkalommal kerül tesztelésre. Az első teszt Los Angelesben kerül megrendezésre vagy szeptember 20-án, vagy szeptember 21-én, a második teszt pedig New Yorkban lenne vagy szeptember 23-án, vagy szeptember 24-én. A résztvevők nem kapnak pénzt a jelenlétükért (továbbá nekik kell állniuk az utazási költségeket is), és két feltételnek kell megfelelniük: legyenek a Resident Evil Ambassador program tagjai, továbbá legyen tapasztalatuk legalább egy Resident Evil játékban.

Úgyhogy a Capcom ezzel ténylegesen megerősítette, hogy a számukra egyik fontos franchise-uk (a másik a Monster Hunter lenne, és talán ide tartozik a Devil May Cry is, de ez nem kap olyan gyakran folytatást… aztán még esetleg ide vehető a Street Fighter, illetve a Dragon’s Dogma) új részt fog kapni, amit akár 2020 elején is kiadhatnak (vagy nem, és kivárják 2020 végét, hogy cross-gen megjelenésként a következő Xboxra és PlayStationre is kiadhassák), hiszen ha egy hónap alatt három tesztre is sor kerül, akkor valószínűleg már egy előrehaladott állapotú projekttel rendelkeznek. Remélhetőleg lesz szivárgás az amerikai tesztekről, hogy megtudjuk, pontosan mit is készít a japán cég.

Forrás: VG247

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu